(Østlendingen)

Eino Puri er den siste som har signert ny kontrakt med Nybergsund. Dermed er seks mann klare for 2018-sesongen per dags dato.

I onsdagens treningskamp mot HamKam på Børstad hadde Jarl Andre Storbæk med seg åtte prøvespillere.

Dermed var det naturlig at det til tider var vanskelig å finne samhandlingen mot et godt HamKam-lag, som vant fortjent 4-1 etter scoringer av Kristian Lønstad Onsrud, Ivar Sollie Rønning, Petter Vaagan Moen og Juan Manuel Cordero.

Nybergsunds mål ble scoret av en av de mange prøvespillerne, backen Sulayman Bojang fra Skeid.

Mange svar

– Vi går oss bort en rekke ganger, og blir også straffet for det. Vi må lukke vekk de enkle feilene, men samtidig må vi bruke de tre kampene vi har nå i starten på å få se så mange som mulig. I denne kampen får vi mange svar, både positive og negative med tanke på de vi har med oss, sier Nybergsund-trener Jarl Andre Storbæk.

Tre av fire i backrekka var prøvespillere, med Sulayman Bojang på høyrebacken og midtstopperparet Fredrik Fladby og Abdourahim "Abu" Secka.

I tillegg fikk Albert Berisha for første prøve seg sentralt på midten. Kantspiller Aleksander Cisic er også på prøvespill.

I andre omgang satte Storbæk inn de fire siste nykommerne i Willian Poso-Venta, Phillipe Koko, Amin Zariah og Fabrizio.

Håper på avklaringer

– Vi prøver masse nytt, både i form av nye spillere og spillere i posisjoner de ikke er vant med. Slik må vi gjøre det for å få et godt bilde på de vi har med oss. Da kan vi ikke legge alt for mye i det som skjer. Men det er mye læring i det vi gjør for vi møter et godt HamKam-lag og til tider går det veldig fort for oss.

Med mange prøvespillere er mye fortsatt uavklart i Nybergsund.

Storbæk håper å få landet en god del i løpet av den neste uka.

– Vi jobber hardt for å lande det vi ønsker. Vi skulle selvfølgelig ønske at ting var mer satt nå, men det er slik januar har blitt. Det har vært andre ting som har vært viktigere enn de vi har på banen. Sånn er det bare.

Lørdag får Nybergsund en ny test når de gjester Elverum på bortebane. Det blir nok en mulighet for Storbæk til å se sine prøvespillere i aksjon.

– Det er viktig i den situasjonen vi er i nå, så tenker jeg vi har mye å gå etter når uka er over. Når vi møter Eidsvold Turn neste fredag bør vi begynne å se konturene av hvordan vi ønsker å framstå, sier Nybergsund-treneren.

Ø-TV: Se kampen i opptak her (Ø+)

HamKam - Nybergsund 4-1 (3-0)

Treningskamo

Børstad kunstgress

Tilskuere: 50

MÅL: 1-0 Kristian Lønstad Onsrud (25), 2-0 Ivar Sollie Rønning (27), 3-0 Petter Vaagan Moen (40), 3-1 Sulayman Bojang (55), 4-1 Juan Manuel Cordero (87)

Gule kort: Phillipe Koko

Hamkams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Jakob Egeris, Lars Brotangen, Sander Eng Strand - Markus Solbakken, Kristian Lønstad Onsrud - Petter Vaagan Moen, Simen Bolkan Nordli, Ole Erik Midtskogen - Ivar Sollie Rønning

Benyttede reserver HamKam: Ingolfur Örn Kristjansson, Peder Nersveen, Cornelius Bencsik, Ruben Alegre, Ådne Midtskogen, Sander Deglum

Nybergsunds lag (4-5-1): Lars Larsson Jendal - Sulayman Bojang, Fredrik Fladby, Abdourahim Secka, Eino Puri - Sofiane Dia, Isak Løvlund, Albert Berisha, Eivind Holte Tøråsen, Aleksander Cisic - Semming Graff Nygård

Benyttede reserver Nybergsund: Magnus Aas, Willian Poso-Venta, Phillipe Koko, Amin Zariah, Fabrizio