Ingen hengehoder akkurat, men nå trenger Lionskara hjelp

SKAL RIVES: Einar Melheim og Erik Stafsberg ved låven som skal rives i 2018. De blir kjempeglade om noen kan skaffe dem ny lagerplass. Foto: Jan Rune Bakkelund

SKAL RIVES: Einar Melheim og Erik Stafsberg ved låven som skal rives i 2018. De blir kjempeglade om noen kan skaffe dem ny lagerplass. Foto: Jan Rune Bakkelund Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Finnes det noen godhjertede folk i Furnes-bygda som kan hjelpe Lions ut av ei knipe? Nå trenger organisasjonen en hjelpende hånd.

DEL

(Ringsaker Blad) – Vi har alle «loppene» våre i en låve ved Furnes bo- og aktivitetssenter, men nå skal låven rives. Det er derfor vi trenger hjelp, sier Einar Melheim og Erik Stafsberg.

– Vi kan betale litt for en lagerplass, men ikke mye. Vi har to loppemarkeder i året og tjener mellom 40.000 og 50.000 kroner på dem. Det blir feil hvis for mye av det vi tjener skal gå til husleie, sier Melheim.

Lions Furnes skal ha ett av sine to årlige loppemarkeder førstkommende lørdag og søndag, og håper folk som vanlig kommer ved Furnes bo- og aktivitetssenter for en handel eller for en kaffe.

– Vi trenger et lokale på minst 100 kvadrat, sier Stafsberg. Han legger til at dersom noen har lopper til dem, er det ønskelig at de kommer med dem etter klokka 17.00 fredag.

Artikkeltags