1.500 har allerede kjøpt "Fifty Shades"-billetter i Hamar

Artikkelen er over 5 år gammel

SE TRAILER OVER: Allerede har 1.500 hamarsinger sikret seg billett til premierehelgen på "Fifty Shades Of Gray". Nå er det satt opp ekstraforestilling.

DEL

- Jeg har ikke opplevd maken i løpet av min år på kinoen i Hamar, sier daglig leder Espen Jørgensen.

Førstkommende helg vil nemlig «Fifty Shades of Grey»-hysteriet tilta i styrke når den første filmen basert på de bestselgende erotiske romanene har premiere på kino.

BILDESERIE:

Han forteller at han onsdag så seg nødt til å sette opp en ekstraforestilling på premieredagen, fredag.

Billettene er revet bort

- Billettene har blitt revet bort og allerde er det solgt 900 billetter til de to forestillingene i sal 1 på fredag, sier han.

LES OGSÅ: Nå er dette blitt en turistattraksjon

Om han regner med billettsalgt resten av helga viser de at totalt 1.500 hamarsinger allerede har sikret seg billett til filmen.

Han kan ikke vise til noen statistikk for forhåndssolgte billetter, men trolig er dette rekord.

- Ikke en gang Hobitten-filmene kan matche dette, sier han.

- Interessert og nysgjerrig

Hos den erotiske butikken Oss i Mellom i Hamar sentrum merker de også at «Fifty Shades of Grey»-bølgen brer om seg.

- Det er nå mange flere som er interessert og nysgjerrig etter at bøkene kom og filmen nå er på veg, forteller Erik Sveen.

Det er spesielt leketøy i en egen «Fifty Shades of Grey»-serie som går unna hos Oss i Mellom og nå svir butikken mens jernet er varmt.

- På premieredagen har vi et samarbeid med Svare&Berg der vi skal ha stand og vise fram produktene våre, forteller Sveen.

Dette er filmen

I "Fifty Shades of Grey" møter vi den unge litteraturstudenten Anastasia, som innleder et forhold til den vakre, mystiske milliardæren Christian Grey. Filmen er basert på E.L. James sin bestselger med samme navn.

"Fifty Shades of Grey" er den etterlengtede filmatiseringen av den bestselgende boken som har tatt verden med storm. Siden lanseringen har "Fifty Shades"-trilogien blitt oversatt til 51 språk og solgt over 100 millioner eksemplarer. Det gjør den til en av de raskest selgende bokseriene noensinne.

Artikkeltags