Up on the ranch ble en suksess - nå kjører Svendsen på med en runde til

NY RUNDE: Up on the ranch ble akkurat så bra som arrangør Trond Svendsen håpet på og Anders Dahlberg (bildet) var en av artistene som skrøt av festivalen. Nå er det bestemt at festivalen arrangeres på nytt neste år.

NY RUNDE: Up on the ranch ble akkurat så bra som arrangør Trond Svendsen håpet på og Anders Dahlberg (bildet) var en av artistene som skrøt av festivalen. Nå er det bestemt at festivalen arrangeres på nytt neste år.

Americana-festen hjemme på gardstunet ble akkurat så bra som Trond Svendsen drømte om og nå har han bestemt seg for å gjenta suksessen neste år.

DEL

(Ringsaker Blad) Dette melder artisten på sin egen Facebook-side.

Dato for neste års festival  er ikke spikret ennå og artistene som skal i aksjon er heller ikke klare. 

Det kommer derimot neppe til å bli noe problem. Til årets festival var det nemlig stor pågang fra artister som ønsket å spille på småbruket i Furnes. I country/americana-miljøet var åpenbart en sånn type festival savnet for det samlede antallet artister Svendsen måtte si nei til oversteg etter hvert de som faktisk fikk innpass.

- Jeg ville ikke ta meg vann over hodet og bestemte meg for fire artister pr. kveld, sa Svendsen til RB på festivalens første dag i årets Up on the ranch som ble arrangert 19. - 20. juli. 

Hege Øversveen var en av artistene som spilte i år og hun kunne ikke få fullrost Svendsens initiativ.

– Trond er helt rå og har virkelig fått det til. Jeg er vilt imponert for jeg vet hvor krevende det er å arrangere ting, sa biringen som var veldig glad for å bli spurt om å spille på festivalen.

- Jeg hadde faktisk blitt litt skuffa om jeg ikke hadde fått spille her, sa Øversveen til RB.

Artistene på scena tok seg alle tid til å skryte av arrangementet og Svendsen fikk mange gode tilbakemeldinger i løpet av helga.

– Jeg har fått høre at dette festivalkonseptet er det triveligste de har vært på. Jeg har behandlet alle artistene slik jeg sjøl ønsker å bli behandlet når jeg er ute og spiller, sier Svendsen som hadde håpet på 500 besøkende fordelt på de to dagene. Den drømmen gikk i oppfyllelse til tross for bustete vær store deler av helga.

Tanken om å arrangere festival også neste år ble tenkt før årets Up on the ranch var unnagjort, men Svendsen ville ikke garantere en ny runde på stående fot. Han måtte ta noen dager i tenkeboksen og det har han nå gjort. Resultatet er altså at han også neste år arrangerer Up on the ranch. Og kanskje blir det noen flere artister.

- Det kan være mulig å øke antallet, men det gjelder å være edruelig oppi det hele, avslutter han.

Artikkeltags