Hamar Media har ansatt ny konsernsjef

Av

Styret i Hamar Media AS har ansatt Magne Nordgård (42) som ny konsernsjef i Hamar Media.

DEL

Det skriver konsernet,. som blant annet eier Hamar Arbeiderblad, i en pressemelding.

– Det har vært viktig for oss å få på plass en leder som kan være med å drive konsernet samlet fremover, i en spennende og utfordrende tid. Det har vi funnet i Magne, sier Ola Mørkved Rinnan,styreleder i Hamar Media.

Han sier at det har vært en god prosess som resulterte i en enstemmig innstilling fra ansettelsesutvalget.

Magne Nordgårds bakgrunn er 20 år med lederstillinger på mellomleder- og toppledernivå i bank og forsikring. De siste årene har han vært del av flere oppstartsinitiativ på Hamar og i Oslo. Mens han satt som toppleder for Eika Forsikring ble han kåret til Årets unge leder av Assessit AS i 2014.

Han har de siste to årene jobbet med et nytt forsikringsinitiativ som han nå forlater til fordel for toppjobben i Hamar Media. Han har utdannelse fra Norges Markedshøyskole og en pågående master i ledelse, og er bosatt på Hamar.

– Dette er en mulighet til å lede et fantastisk team som har en veldig viktig stemme i Innlandet. Jeg gleder meg til å komme i gang og bli bedre kjent, sier Magne Nordgård.

Nordgård tiltrer i stillingen før månedsskiftet.

– Jeg er glad for at vi nå har to nye ledere ombord med stort ønske om og solide forutsetninger for å samarbeide godt, til beste for konsernet og for eierne, sier styreleder i Hamar Media AS, Ola Mørkved Rinnan.

Artikkeltags