Nå får barbereren by på øl

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I helgen serverer Thor Åge Olsby hos Cut Throat Barbershop den første ølen til en av sine kunder.

DEL

(Ringsaker Blad) «Stay tuned for breaking news», står det på Facebook-sidene til Cut Throat Barbershop.

Driver Thor Åge Olsby fra Furnes røper at det dreier seg om øl.

Hamar kommune åpnet nemlig for at også frisører kunne søke om å servere alkohol til kundene. Nå har Thor Åge Olsby endelig fått klarsignal til å servere øl til kundene sine.

Han venter å kunne servere den første ølen lørdag, om alt går som det skal.

– Vi begynner med noen sorter norsk og amerikansk øl, men skal forsøke få en avtale med en leverandør slik at vi får et litt bredt utvalg og kan tilby noen spesielle øltyper til kundene våre, sier Olsby og legger til:

– Vi starter ikke noen bar som skal konkurrere med annen serveringsvirksomhet i byen. Det dreier seg kun om at kundene skal kunne kjøpe seg en øl mens de er her for å stelle håret eller skjegget sitt.

Pågangen på barbersalongen på Østre Torg, som ble etablert oktober 2015, har vært så stor at nå har Olsby ansatt en tredje barberer. Det er rockegitaristen Lars Linkas fra Furnes. Han kommer tilbake fra et sommeropphold London i august og begynner i fast salongen etter fellesferien.

– Ord kan ikke beskrive reisen jeg har vært igjennom. Vi har utrolig mye å gjøre, og ansettelsen er et sted i å få ned ventetiden og skape et større miljø for oss som jobber her. Flere impulser fra hverandre og utvikle oss selv. Også hadde vi en ledig plass, sier Olsby.

– Hvordan har ventetiden for kundene vært på det verste her?

– Jeg tror jeg velger å svare: Den er litt lang.

Artikkeltags