At lesbiske Anette Trettebergstuen venter barn er en nyhet som tydeligvis ikke alle gleder seg over.

Trettebergstuen var nylig hos Ole Torp på NRK for å snakke om graviditeten, og i etterkant av sendingen fikk hun en melding som best kan klassifiseres som en hat-SMS.

Denne SMSen har Arbeiderparti-politikeren nå delt på sin Facebook-side, sammen med svaret som hun sendte tilbake.

«Jeg ble kvalm av å se deg hos Torp. I dag skal jo alt være så naturlig når det gjelder mat og klima etc. Bortsett fra å lage barn, er det egoismen som rår. Barn skal lages bak en låvedør på landet. Hilsen en med mye lengre livserfaring enn deg. Hilsen Arne».

Anette har følgende svar til seeren:

«Hei Arne. Trist å høre at du ble kvalm. Jeg har selv vært mye kvalm i det siste, min erfaring er at det hjelper å drikke melk. Det er nytt for meg at ekte barn må lages bak låvedører på landet. Høres litt upraktisk og lite fleksibelt ut, spør du meg. Må det være låvedører? Hva med uthus, eller vedskjul, går det? Må det skje bak, eller kan barn også bli til foran disse dørene? Om man er allergisk mot dyr er det upraktisk å måtte være inne på låven, da kan det jo være bedre å gjøre det foran og utenfor låvedøren i stedet. Jeg bare spør, siden du har mer livserfaring enn meg».