– Vi gleder oss til å vise fram vår nye stjernespekkede serie «Julestjerna», som er en del av TV 2s dramasatsing og starten på en ny seertradisjon med juledrama for hele familien, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

I «Julestjerna» følger vi åtte artister som vi blir kjent med gjennom en sangkonkurranse. Hver og en av deltakerne bærer på sine hemmeligheter og historier, og når scenelyset slukkes viser det seg at det blir helt andre ting som blir avgjørende enn hvem som vinner. Etter hvert er det nestekjærlighet, varme, forelskelse og nærhet som gjelder.

– Med denne fine samlingen av skuespillere, så håper vi å kunne bringe en varm og meningsfull julehistorie som kan gi familien noe å samles rundt, sier Per-Olav Sørensen, Excecutive produsent for «Julestjerna» og kreativ leder i The Global Ensemble.

I rollene som de åtte deltakerne i sangkonkurransen ser vi Odin Waage som «Didrik», en tidligere barnestjerne som sliter med å bli tatt på alvor. Ameli Agbota er «Maria», som blir kastet ut i usikkerhet når datteren blir alvorlig syk og som nå blir tvunget til et «comeback». I rollen som «Aksel» ser vi Dennis Storhøi, crooneren med dalende karriere og mangel på sinnemestring. Maja Christiansen ser vi som «Filippa», en kristen superstjerne med et komplisert privatliv. Abdulhakim «Hkeem» Hassane ser vi i rollen som «Pushvarsel», rapperen med større hjerte enn kredibilitet. Hilde Lyrån er «K-La», en dame som både er seksti og sexy. Håvard Bakke ser vi som «Carsten Morten», som er elsket av folket, men har utfordringer på hjemmebane. Hannah Karine Giske er «Olea», arthouse veganeren med en spesiell kjærlighet for gris. I tillegg ser vi blant annet Nils Ingar Aadne som sangkonkurransens programleder «Håkon Magnus.»

«Julestjerna» får premiere fredag 3. desember på TV 2 Play og to nye episoder blir tilgjengelig hver fredag. På TV 2 kan du følge serien fra 19. desember med en ny episode hver dag fram til det vises dobbeltepisode 23. desember.

Serien består av totalt seks episoder.