Inngår partnerskap med tysk gigant

TEAM: Hamar-teamet til Secure-NOK: Fra venstre: Jishnu Nair, Victor Martin, Siv Hilde Houmb og Ahmed Gurhan, Erlend Engum.

TEAM: Hamar-teamet til Secure-NOK: Fra venstre: Jishnu Nair, Victor Martin, Siv Hilde Houmb og Ahmed Gurhan, Erlend Engum. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hamar-firmaet Secure-NOK inngår partnerskap med den tyske giganten Siemens.

DEL

Secure-NOK, som har hovedkontor i Grønnegata har spesialisert seg på industriell cybersikkerhet. Siemens har inngått avtale med Secure-NOK om å bruke deres løsninger i sin portefølje av robuste industrielle nettverksprodukter.

– Vi mener samarbeidet med Secure-NOK vil gi oss en enda bedre mulighet til å tilby integrerte løsninger for industriell sikkerhet, sier salgsdirektør i Siemens, Arne Bergun, i en pressemelding.

– Partnerskapet med Siemens representerer en milepæl for Secure-NOK, sier Dr. Siv Hilde Houmb, Secure-NOKs CEO og gründer.

– Dette gjør at løsningene våre nå er tilgjengelige gjennom Siemens’ distribusjonskanaler globalt. Videre styrker den Secure-NOKs ledende posisjon i å tilby spesialdesignede cybersikkerhetsløsninger for å dekke industrielle behov.

Angrep som tidligere rammet IT-nettverk, kan nå ramme flere ledd. Hamar-firmaet jobber med skalerbare løsninger som sikrer industrien mot cyberangrep, som kan installeres på innsiden av industrielle systemer og kunne kjøres på hardware med begrenset datakraft.

– Virksomheter som driver kraftproduksjon- og distribusjon, vannverk, transportstyring, eier olje- og gassinstallasjoner, fabrikker og mye annet er i økende grad utsatt for cyberangrep som kan forårsake avbrudd og i verste fall ulykker og ødeleggelse, heter det fra Secure-NOK.

Secure-NOK AS har hovedkontor på Hamar, men har også kontorer i Houston. Selskapet ble etablert i 2010.

Siemens er et globalt selskap som utvikler innovative teknologiske løsninger for industri, energi, bygg og transport og har 360.000 medarbeidere i mer enn 190 land.

Artikkeltags