St1-stasjonen på Hamar får nytt navn

FORTSATT PRISPRESSER: Mandag blir stasjonen på Hamar omprofilert til Automat 1. – Vi skal fortsette med å rendyrke rollen som prispresseren i drivstoffmarkedet, sier daglig leder Kjell Hugo Aasland(t.h.) og leder for stasjonsdrift, Henning Aarsand, begge i Blue Energy AS.

FORTSATT PRISPRESSER: Mandag blir stasjonen på Hamar omprofilert til Automat 1. – Vi skal fortsette med å rendyrke rollen som prispresseren i drivstoffmarkedet, sier daglig leder Kjell Hugo Aasland(t.h.) og leder for stasjonsdrift, Henning Aarsand, begge i Blue Energy AS. Foto:

38 St1-stasjoner har fått norske eiere, og nå skal de også få nytt navn. I dag blir stasjonen på Hamar omdøpt til Automat 1.

DEL

(Østlendingen) Navneskiftet er en konsekvens av at det norske selskapet Blue Energy AS i fjor overtok finskeide St1 Norge Automat AS.

Blue Energy er en del av konsernet AS Green Cube Innovation.

– Våre 38 bensinstasjoner, som er lokalisert fra Arendal i sør til Hamar og Gjøvik i nord, er alle automatstasjoner, og vi vil rendyrker dette konseptet ved også å synliggjøre vårt særpreg i navnet. Derfor er Automat 1 det naturlige navnet, sier leder for stasjonsdriften, Henning Aarsand i en pressemelding.

Han lover at selskapet vil videreføre St1s lavpris-linje og bidra til å opprettholde sterk priskonkurranse i markedet, noe som er helt i tråd med bilistenes ønsker og myndighetenes forventninger.

– Bilister som fyller tanken på våre stasjoner skal oppleve at prisene er rimelige, at det er enkelt og raskt å fylle og at stasjonene er rene og ryddige. Vi skal spille rollen som prispresseren i de lokale markedene der vi har stasjoner, slik som her på Hamar, sier Aarsand.

– Det er flere grunner til at Automat 1 kan fylle en slik rolle. Vi rendyrker automatstasjon-konseptet, har en liten og effektiv organisasjon. Og vår filosofi er at alle kundene skal få den samme, lave prisen. Det er pumpeprisen som gjelder hos oss. Vi har ingen fordelskort eller bonusordninger, understreker han.

Navneskiftet blir gjennomført på alle stasjonene i løpet av høsten. St1 kortet kan fortsatt benyttes på de 38 stasjonene, men det blir lagt opp til at kortene kan byttes ut med nye Automat 1-kort i løpet av starten på 2019.

Artikkeltags