Gå til sidens hovedinnhold

Øystein (31) er ny regionsjef i Betong Øst: – Skilte seg klart ut blant søkerne

31 år gamle Øystein Nymoen er ansatt som regionsjef for Betong Øst på Innlandet.

Han startet i jobben 1. februar mens tidligere regionsjef Øystein Bækkelien begynte i stillingen som daglig leder ved årsskiftet.

Takker for tilliten

Øystein Nymoen er utdannet byggingeniør, kommer opprinnelig fra Solør, men har de siste årene jobbet som anleggsleder for AF Bygg Oslo. Sammen med familien har han nå flyttet til Hamar der han får sin faste kontorplass på Betong Øst sitt kurs- og kompetansesenter lokalisert på Hamar Næringspark.

– Jeg gleder meg stort til å tiltre som ny regionsjef i Betong Øst. Tett oppfølging på byggeplass, samt å være til stede for kunden er noe som vil være høyt prioritert i min arbeidshverdag. Betong Øst sitt varemerke DØNN er en solid merkevare og Betong Øst har god tillit i markedet. Jeg skal være med på å underbygge dette og vise våre kunder at vi lever opp til vårt varemerke og væremåte. Jeg takker for tilliten jeg har fått av Betong Øst og Øystein Bækkelien, og gleder meg til å være med å bidra til at Betong Øst fortsatt skal være innlandets foretrukne leverandør av ferdigbetong og pumpetjenester, forteller Nymoen.

– Skilte seg ut

Bækkelien forteller at Nymoen har kvaliteter og en bakgrunn som gjorde at han skilte seg ut blant søkerne.

– Det er viktig for oss å få en regionsjef med lokal forankring og god faglig tyngde igjennom utdannelse og arbeidspraksis. Nymoen har en bred operativ ledererfaring og blant mange gode kandidater til jobben skilte han seg tydelig ut. Den lokale forankringen på Innlandet og bosted på Hamar underbygger Betong Øst sin tydelige strategi om å fortsette å være innlandets ledende leverandør av ferdigbetong og pumpetjenester. Vi er veldig fornøyde med denne ansettelsen, understreker Bækkelien som er overbevist om at Nymoen er rett mann til å videreføre jobben som tidligere er gjort i firmaet.

– Vi har mange lokale og lojale kunder som har fulgt oss helt siden vi ble etablert i 1999. Denne kundemassen fortjener vårt fulle fokus og oppfølging. Med Nymoen på laget sammen med en veldrevet og engasjert lokalorganisasjon er jeg sikker på det blir ivaretatt, sier Bækkelien

Noe av det første Nymoen skal begynne med i sjefsstolen er detaljlanleggingen av den nye fabrikken Betong Øst fører opp på Rudshøgda. Denne skal etter planen stå ferdig i løpet av et år.