Her er visepolitimesteren i Innlandet politidistrikt

Visepolitimester i Innlandet politidistrikt, Arne Hammersmark. (Foto: Politiet)

Visepolitimester i Innlandet politidistrikt, Arne Hammersmark. (Foto: Politiet)

Artikkelen er over 3 år gammel

Tidligere politimester i det gamle Gudbrandsdal politidistrikt, Arne Hammersmark (52), er utnevnt som visepolitimester i Innlandet politidistrikt.

DEL

(Østlendingen) Hammersmark ble offisielt utnevnt av Kongen i statsråd fredag.

Han er utnevnt for stillingen i seks år.

– Hammersmark har en relevant utdanning og erfaringsbakgrunn, og jeg ser fram mot samarbeidet med ham. Sammen skal vi utvikle Innlandet politidistrikt, sier politimester Johan Brekke i en pressemelding fredag ettermiddag.

Arne Hammersmark var ferdig utdannet som politi i 1988 og med cand.jur. fra Universitetet i Oslo i 1996.

Han har en lang og variert karriere i politiet, med bred operativ erfaring fra Beredskapstroppen i Oslo politidistrikt, som jurist og som leder.

Hammersmark har tidligere jobbet som politifullmektig i Stavanger politidistrikt, politiinspektør i Sør-Vanger politidistrikt og Øst-Finnmark politidistrikt og som dommerfullmektig ved Jæren tingrett.

Fra 2002 var han visepolitimester i Rogaland politidistrikt og deretter politimester i Gudbrandsdal fra 2009–2016.

Fra 1. januar 2016 var Hammersmark visepolitimester i Innlandet politidistrikt før han 1. april i år gikk over i stilling som seniorrådgiver i Innlandet politidistrikt.

Han har i denne perioden ledet arbeidet med å utrede ny lokal tjenesteenhetsstruktur i politidistriktet i forbindelse med Nærpolitireformen.

Artikkeltags