Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen lørdag 16. juli

Artikkelen er over 5 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra Hedmark politidistrikt og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: En person til sjukehus etter støveksplosjon på Moelven

Stjålet båtmotor
Politiet i Nord-Odal meldte lørdag om tyveri av en båtmotor av merket Tohatsu. Motoren har blitt stjålet fra en adresse i kommunen i løpet av de siste dagene. Tyveriet ventes anmeldt ved første anledning.

To mistet lappen
Utrykningspolitiet gjennomførte lørdag fartskontroller på riksveg 3 gjennom Østerdalen. Det endte med at to sjåfører ble fratatt førerkortet, begge på veg gjennom Stor-Elvdal kommune. Høyeste hastighet ble målt til 130 km/t i 80-sonen, opplyser Innlandet politidistrikt.

Promillekjøring
Natt til lørdag ble en mann i 60-åra fra Hamar pågrepet av politiet. Han er nå mistenkt for promillekjøring i hjembyen. Det skjedde etter at vedkommende, i beruset tilstand, hadde kjørt ned en flaggstang ved Rema 1000 i Strandgata. Etter at politiet fattet mistanke om promillekjøring, ble mannen tatt med til legevakta for blodprøvetaking.

Brann i leilighet
Politiet på Hamar meldte natt til lørdag om brann i en leilighet i Kristian Bakkens veg. Brannen ble raskt slukket og beboerne tatt hånd om. Disse kom fra det hele, i god behold. Politiet opplyser at det oppsto mye røyk som følge av brannen, noe påvirket de andre leilighetene i blokka. Årsaken til at brannen brøt ut, er så langt ikke kjent.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 15. juli

Kommentarer til denne saken