Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen fredag 1. desember

Artikkelen er over 3 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Påkjørsel bakfra
Fredag ettermiddag meldte politiet om en kollisjon på E6 ved Arnkvern i Ringsaker. Det skal dreie seg om en påkjørsel bakfra. Politiet meldte første gang om ulykken like før klokken 14.00. En person er sendt til legevakta for sjekk etter sammenstøtet. Sjåføren som kjørte inn i forankjørende ble fratatt førerkortet på stedet. Vedkommende samtykket ikke i førerkortbeslaget, opplyser politiet.

Lastebil og bil i ulykke
Ved tolvtiden fredag var en personbil og en lastebil involvert i en ulykke på E6 ved Brumunddal. Politiet meldte om ulykken klokken 12.10. Det er meldt om store materielle skader, men heldigvis kun mindre personskader som følge av ulykken. E6 er helt stengt på stedet og det er skiltet omkjøring. Politiet opplyser at det er meldt om lekkasje fra en dieseltank på lastebilen. Brannvesenet satte i gang tiltak på stedet som følge av dette. To personer er sendt til legevakta for sjekk som følge av ulykken. Klokken 17.13 opplyste politiet at nordgående løp nå er åpnet for fri ferdsel og at køen forhåpentligvis vil løse seg i løpet av fredagskvelden.

Innbrudd
En fritidsbolig på Knapper i Nord-Odal har hatt ubudne gjester. Politiet opplyser at innbruddstyven(e) har kommet seg inn ved å knuse ei rute i ei dør. Det har blitt gjennomført åstedsundersøkelser på stedet og det er sikret spor etter tyven(e).

Branntilløp i vaskemaskin
I Elverum rykket brannvesenet ut på et branntilløp i en vaskemaskin, fredag formiddag. Politiet opplyser at brannen raskt ble slukket, men at beboerne i huset har fått i seg noe røyk.

Brann i bygning
Klokken 09.16 meldte Innlandet politidistrikt om brann i et hus på Tandeskogen i Ringsaker. Nødetatene er på stedet og melder at huset står i full fyr. Det skal ikke være personer inne i huset.

Utforkjøring på morgenen
Tidlig fredag morgen meldte Innlandet politidistrikt om en bil med to personer som hadde kjørt av vegen på fv. 505 i Våler. Nødetatene kom raskt på stedet, og meldte at personene i bilen var oppegående og ikke var alvorlig skadet. Det var kun materielle skader på bilen.

Les også

Sidensvans på fuglefylla flyr rett i døden: – Alkoholen går rett i hodet på dem

Les også

Mistet bensinstasjonen i brann og fikk ikke erstatning – avvist i Høyesterett

 

Les også

Løse metallbiter hang ned fra skibrua over riksveg 2

 

Kommentarer til denne saken