Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen fredag 10. februar

Artikkelen er over 4 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Dødsulykke på E6

Elgpåkjørsel
I Rendalen, på fylkesveg 607 ved Sjølisand, ble en elg påkjørt fredag kveld. Ingen personer ble skadet, men bilen fikk store materielle skader og var ikke kjørbar etter ulykken. Elgen på sin side ble hardt skadet, og fallviltgruppa ble varslet.

Rådyrpåkjørsel
Også i Elverum, nærmere bestemt på riksveg 2 ved Blanktjernsmoen, ble et vilt påkjørt fredag kveld. Denne gangen var det et rådyr som fikk seg en ordentlig trøkk. Ingen personer ble skadet, men bilen fikk noe materielle skader. Også her ble naturlig nok fallviltgruppa varslet for å ta seg av det skadde dyret.

Til sykehus etter elgpåkjørsel
Rett før klokken 15 fredag ettermiddag, ble en elg påkjørt på riksveg 25 rett øst for Hernes. Passasjeren i bilen ble kjørt til sykehus for sjekk etter å ha fått et kutt i panna som følge av smellen. Elgen på sin side døde momentant.

Trafikkuhell på E16
Akkurat etter at klokka bikket 14 fredag, meldte ordensmakten om et trafikkuhell på E16 i retning fra Vormsund rett før Skarnes. Totalt to biler var innblandet i uhellet, som skjedde i forbindelse med en forbikjøring. Til alt hell ble ingen personer skadet i ulykken, og bilene fikk kun små materielle skader. Trafikken flyter som normalt på stedet, opplyser politiet fredag ettermiddag.

Promillekjørte med ATV
Natt til fredag mottok politiet melding om en ulykke med en ATV på Svullrya i Grue. Politiet opplyser at føreren blåste rødt på alkometeret og at vedkommende til slutt ble fulgt opp av helsevesenet. Vedkommende brakk ankelen i ulykken.

111 km/t i 70-sonen
Natt til fredag ble en bil stanset av politiet i Elverum. Sjåføren ble fratatt førerkortet, etter å ha blitt målt til 111 km/t i 70-sonen. Mannen ble stanset som følge av at politiet i forbindelse med en trafikkontroll på riksveg 25 vest for byen.

Bil av vegen
Sent torsdag kveld kjørte en bil av vegen i Grue. Ulykken skjedde langs fylkesveg 210 ved Kirkenær. To personer ble sendt til sjukehus som følge av ulykken. Skadeomfanget er så langt ukjent. Politiet har tatt beslag i førerkortet til sjåføren etter ulykken.

LES OGSÅ: Politiloggen torsdag 9. februar

Kommentarer til denne saken