Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen lørdag 1. juli

Artikkelen er over 4 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Mistenkt for promillekjøring
Politiet stanset en motorsyklist på riksveg 3 ved Atna lørdag ettermiddag. En blåseprøve slo ut på promille, opplyser Innlandet politidistrikt. Det ble som følge av dette opprettet sak og tatt beslag i mc-førerens førerkort.

Full mann i Brumunddal
Lørdag ettermiddag rykket politiet ut etter melding om en full mann i Brumunddal. Det var ved 15.30-tiden at meldingen kom inn. Vedkommende skal ha oppført seg til sjenanse for andre personer på stedet og politiet valgte derfor å ta en prat med ham.

Skogbrann i Misteregga
Midt-Hedmark brann- og redningsvesen Stor-Elvdal og Rendalen rykket lørdag ettermiddag ut etter melding om skogbrann i Misteregga i Rendalen. 110-sentralen meldte om brannen like over klokken 13.00. Da brannmannskapene kom fram, viste det seg at det var et område på rundt 50 x 50 meter som brant. En times tid senere opplyste 110-sentralen overfor Østlendingen at de hadde full kontroll på stedet. Det er ingen fare for at brannen skal spre seg. Årsaken til skogbrannen er så langt ikke kjent.

Bildeserie

Skogbrann i Rendalen

 

Ulykke på E6
Lørdag morgen kjørte en bil inn i midtdeleren på E6 ved Furnes i Ringsaker. Det oppsto ikke personskader som følge av ulykken, det var kun snakk om materielle skader på midtdeleren. Trafikken kunne ifølge politiet passere greit forbi etter ulykken. Det oppsto imidlertid noe oljesøl i vegbanen som følge av sammenstøtet og brannvesenet ble derfor tilkalt for å rydde opp. Politiet opplyste nærmere klokken halv ti på formiddagen at vegen var ryddet og åpnet igjen for normal trafikk. Det opplyses også at det er opprettet sak som følge av ulykken og at det av den grunn er tatt midlertidig beslag i førerkortet til sjåføren av ulykkesbilen.

Anmeldt for ruskjøring
Natt til lørdag stanset politiet en mopedist i Hamar sentrum. Patruljen som stanset ham mistenkte mopedisten for å bære beruset og / eller ruset. Vedkommende ble derfor pågrepet og tatt med for en utvidet blodprøve. Mopedisten erkjente å ha kjørt i påvirket tilstand, opplyser Innlandet politidistrikt. Som følge av dette ble vedkommende både anmeldt og fratatt førerkortet på stedet.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 30. juni

Kommentarer til denne saken