Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen lørdag 18. februar

Artikkelen er over 4 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Riksveg 2 stengt etter utforkjøring

Les også

Politiet jobber intenst for å finne årsaken til ulykken

 

Skilttyveri
Politiet på Hamar meldte lørdag om tyveri av bilskilter fra to parkerte biler. Skiltene har påskriften CF12628 og BS29253.

Mistenkt for promillekjøring
Lørdag formiddag kom politiet i Elverum i kontakt med en mann i 30-åra. Vedkommende er mistenkt for promillekjøring. Som følge av dette ble han pågrepet og tatt med til legevakta for blodprøvetaking. En annen følge av kjøringen er at mannen ble fotgjenger. Politiet tok nemlig beslag i førerkortet hans som følge av promillemistanken.

Slagsmål og knuste ruter
Ved halv firetiden, natt til lørdag, mottok politiet melding om husbråk på Kongsvinger. Det meldes om både slagsmål og knuste ruter som følge av dette. Politiet rykket ut til stedet og fikk etter eget utsagn kontroll på de involverte. Eksakt hva som har skjedd, var derimot ukjent lørdag morgen. Tre personer ble sendt til legevakta for sjekk som følge av det hele. Skadeomfanget for de tre er ikke kjent, men det meldes ikke om alvorlige personskader. Politiet opplyser at det er uklart om det vil komme noen anmeldelser i etterkant av det som har skjedd.

Utforkjøring på Blanktjernmoen
Lørdag morgen kjørte en bil av riksveg 2 ved Blanktjernmoen i Elverum. Politiet opplyser at det var kun en person og en bil involvert i ulykken. Sjåføren ble fraktet til sjukehuset på Hamar for behandling. Skadeomfanget for vedkommende er så langt ikke kjent. Politiet mistenker vedkommende for promillekjøring og reiste etter. Dette for å få sikret seg en blodprøve. Bilberger ble rekvirert for å rydde opp på ulykkesstedet. Det er opprettet sak for å etterforske ulykken nærmere, opplyser Innlandet politidistrikt.

Festbråk
Politiet på Hamar mottok melding om festbråk, natt til lørdag. Lydnivået var såpass høyt at det ved tretiden om natta sjenerte nabolaget. Politiet påla derfor festdeltakerne om å skru av musikken og avslutte festlighetene. Festdeltakerne valgte å ignorere politiets pålegg. Det resulterte i at eieren av stedet festen ble holdt ble anmeldt. Stereoanlegget valgte politiet å ta med seg. Dermed senket natteroen seg over fylkeshovedstaden igjen.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 10. februar

Kommentarer til denne saken