Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen lørdag 19. november

Artikkelen er over 5 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Svinglatte veier i både nord og sør

Innbrudd
I tidsrommet fra og med onsdag kveld klokken 22.00 og fram til og med lørdag ettermiddag har en garasje på Magnor hatt ubudne gjester. Innbruddstyven(e) har blant annet stjålet diverse verktøy fra stedet. Politiet har vært i garasjen og gjennomført åstedsundersøkelser, opplyser Innlandet politidistrikt.

Utforkjøring
Like før klokken 09.00, lørdag morgen, meldte politiet i Hamar om en utforkjøring i Gåsbuvegen i Vang. Kort tid senere korrigerte de at rett ulykkessted er Gaustadvegen på Ådalsbruk i Løten. Da politiet ankom ulykkesstedet fant de ingen. Ved hjelp av politihund og tips fra publikum, fant politiet etter hvert fram til tre personer. Politiet mistenker at en av dem har kjørt i ruspåvirket tilstand. Det er ikke meldt om alvorlige skader som følge av utforkjøringen.

Advarer mot glatte veger
Politiet meldte lørdag morgen om en bil som sto trafikkfarlig til i krysset Duengerhøgda / Nesvegen i Ringsaker. Den ble stående slik som følge av glatt veg, opplyser politiet. De oppfordrer samtidig alle til å kjøre forsiktig, nettopp på grunn av glatte veger rundt omkring i fylket.

Rett fram i rundkjøringa
Natt til lørdag kjørte en bil rett fram i rundkjøringa ved CC Stadion i Hamar. Bokstavelig talt. Sjåføren kjørte opp på midten av rundkjøringa og er nå mistenkt for å ha gjort dette i påvirket tilstand. Politiet rykket ut til stedet. De valgte å pågripe sjåføren og ta turen innom legevakta for nødvendig prøvetaking. Sjåføren endte til slutt opp med å bli anmeldt og fratatt førerkortet som følge av den etter alt og dømme ulovlige kjøreturen. Det er ikke meldt om personskader som følge av hendelsen.

Vold
Natt til lørdag rykket politiet i Stange ut til en adresse i kommunen. Det skjedde etter melding om bråk på stedet. En mann og en kvinne var innblandet, opplyser Innlandet politidistrikt. Mannen hadde slått damen kraftig i ansiktet. Hun fikk hjelp av helsepersonell, mens han ble kjørt i arresten, opplyser politiet.

Ufin gjest
Politiet i Elverum ble tilkalt til ett av byens utesteder, natt til lørdag. Det skjedde som følge av at en av gjestene hadde oppført seg ufint mot betjeningen. Gjesten ble bortvist fra stedet av politiet, som følge av dette.

Mistenkt for ruskjøring – erkjente hasjrøyking
Rundt midnatt, natt til lørdag, stanset politiet i Kongsvinger en ung bilfører. Han ble raskt mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Han innrømmet overfor politiet at han hadde røkt hasj. Totalbildet gjorde at politiet valgte å pågripe vedkommende og ta turen innom legevakta for en blodprøve, opplyser Innlandet politidistrikt.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 18. november

Kommentarer til denne saken