Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen mandag 13. februar

Artikkelen er over 4 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Trafikkaos på Rudshøgda

Skadeverk
Politiet på Hamar meldte mandag kveld om skadeverk på en parkert bil ved Hamar sjukehus. Noen har knust et sidevindu på bilen, opplyser Innlandet politidistrikt. Det skal ikke ha blitt stjålet noe fra bilen. Ugjerningen vil bli anmeldt til politiet.

Fem av sju for fort
Politiet i Alvdal gjennomførte fartskontroll i en av bygdas 50-soner. Totalt sju sjåfører ble kontrollert. Fem av disse kjørte for fort og ble premiert med et forelegg for innsatsen bak rattet. Høyeste hastighet ble målt til 68 km/t.

Stjal matvarer
En mann i 30-åra ble mandag kveld anmeldt av politiet på Kongsvinger. Årsaken til dette var at han hadde stjålet en mindre mengde matvarer fra en forretning i sentrum. Mannen, som er av utenlandsk opprinnelse, ble også anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

For mange prikker
Utrykningspolitiet stanset mandag en bilist på E6 i Stange. Vedkommende kjørte for fort, noe som endte med prikker i førerkortet. Hastigheten alene var ikke nok til førerkortbeslag, men det økte antallet prikker gjorde utslaget. Dermed ble vedkommende fotgjenger på stedet, opplyser Innlandet politidistrikt.

Med promille, uten førerkort
Mandag ettermiddag stanset utrykningspolitiet en bil i Hamar sentrum. Sjåføren blåste for mye på alkometeret og ble av den grunn tatt med til utåndingsprøve hos lege. Det viste seg også at vedkommende ikke hadde gyldig førerkort. Sjåføren ble derfor anmeldt for både promillekjøring og kjøring uten gyldig førerkort.

Utforkjøring
En bil kjørte av vegen i Furnes mandag ettermiddag. Sjåføren klaget over smerter og ble av den grunn tatt hånd om av lege etter ulykken. Det oppsto til alt hell ingen alvorlige personskader, opplyser politiet. Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent.

Uten lappen
Politiet i Brumunddal stanset mandag en bil i Nordåsvegen. Sjåføren hadde ikke gyldig førerkort og ble anmeldt for dette, opplyser politiet.

Trafikkulykke i Grue
Mandag formiddag kolliderte to biler ved Namnå i Grue, Hedmark. Politiet meldte tidlig at det ikke var noen alvorlige personskader, men at føreren av den ene bilen ble med til legevakten for en sjekk, etter klager om vondt i en hofte. Det er noe materielle skader på stedet, og ulykken skjedde da en av bilene ikke overholdt vikeplikten. Politiet har tatt midlertidig beslag i den ene førerens førerkort.

Verktøy stjålet
I løpet av helgen er det stjålet mye verktøy fra flere containere på en byggeplass på Skotterud. Politiet foretar mandag åstedsundersøkelse.

Flere trafikkontroller natt til mandag
Natt til mandag hadde politiet trafikkontroll i Hamar og Elverum. Til sammen 19 kjøretøy ble kontrollert, og politiet hadde ingen reaksjoner.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken