Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen mandag 24. oktober

Artikkelen er over 5 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Fartskontroll
Utrykningspolitiet gjennomførte mandag fartskontroll i Hamar. Det endte med at fire sjåfører fikk forenklede forelegg for høy hastighet. Raskeste sjåfør ble klokket inn til 54 km/t i 40-sonen. Tre personer fikk også gebyr for manglende bruk av bilbelte og to sjåfører fikk med seg mangellapper med krav om utbedring av diverse tekniske mangler.

Påkjørt bakfra
Mandag ettermiddag ble en bil påkjørt bakfra av en annen på fylkesveg 175 på Skarnes. Det var en kort tid manuell dirigering på stedet i forbindelse med ulykken. Politiet opplyser at ingen ble alvorlig skadet i sammenstøtet. Noen av de involverte ble kjørt til legevakta for en sjekk etter at de klaget over nakkesmerter.

Kjørte langt over fartsgrensen
Utrykningspolitiet stoppet mandag en sjåfør på E16 ved Gulli bru i Kongsvinger som kjørte i 147 kilometer i timen i en 80-sone. Vedkommende ble anmeldt og førerkortet beslaglagt på stedet.

Bil stjålet
I morgentimene mandag melder politiet i Hedmark om en stjålet bil fra Hamar sentrum. Bilen er en VW Golf med registreringsnummer BP 62487. Tyveriet skjedde i løpet av natten.

Kommentarer til denne saken