Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen mandag 5. desember

Artikkelen er over 4 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Sammenstøt på glatta
En bil og en tilhenger støtte sammen på Vestre Solørveg i Kongsvinger mandag kveld. Det skal ha vært glatt på ulykkesstedet, ifølge politiet. Det var to biler og en tilhenger involvert i sammenstøtet. Den ene bilen skal ha fått skrens på tilhengeren, som traff en bil i motgående kjørefelt. En person ble sendt til sjukehuset på Kongsvinger for behandling, etter at vedkommende klaget på smerter i nakken og ryggen.

Reinsdyr påkjørt
To tamrein ble påkjørt og drept i Engerdal mandag kveld. Ulykken skjedde på strekningen mellom Isterfossen og Gløtberget, opplyser politiet. Sjåføren stakk av fra stedet, uten å gi seg til kjenne.

Bilbrann
Politiet på Hamar meldte mandag kveld om en bilbrann på Ridabu. En person ble sendt til legevakta for sjekk som følge av brannen. Årsaken til det er at vedkommende fikk i seg noe røyk i forbindelse med slukkingsarbeidet. Årsaken til brannen er så langt ikke kjent.

Uten lappen
Politiet i Ringsaker stanset mandag ettermiddag en mann i 30-åra. Vedkommende er nå anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Hytteinnbrudd
Innlandet politidistrikt melder mandag ettermiddag om to hytteinnbrudd på Osensjøen Vestside. Det er ukjent når innbruddene skjedde og hva som er tatt. Åstedene vil bli undersøkt av politiet.

Rolig natt
Innlandet politidistrikt melder om en rolig natt. Det ble avholdt en trafikkontroll der 30 førere ble sjekket. Ingen reaksjoner fra politiet.

Kommentarer til denne saken