Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen søndag 12. februar

Artikkelen er over 4 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Flere dyrepåkjørsler søndag kveld
Rett over klokken 18.00 ble et rådyr påkjørt på Korsbakken i Stange. Ingen personer ble skadet, og fallviltgruppa ble varslet. Like etterpå ble en elg påkjørt på fv. 212 i Ringsaker. Ulykken skjedde mellom Stavsjøen og Grøtlitjernet. Her kom også personene involvert fra det uten skader.

Trafikkulykke
Rett over klokken 16.00 søndag ettermiddag kjørte en bil av vegen på E6 ved Rudshøgda. Politiet opplyser at det ikke er noen personskade i forbindelse med utforkjøringen, men at det ble noen trafikale problemer på stedet. Rett før klokken 18.00 ble bilen berget, og vegen åpnet for trafikk igjen.

Hytte rundstjålet
Politiet fikk søndag ettermiddag melding om et innbrudd i en hytte på Finnskogen ved Skasen. Politiet informerer at hytta er endevent, og at eieren vil anmelde forholdet.

Angret seg
En bråkete gjest i Hamar sentrum måtte natt til søndag tas hånd om av politiet. Vedkommende innrømte at han hadde sparket ned et gjerde, og dette ville han gjerne gjøre opp for seg. Personen ble allikevel bortvist fra sentrum for resten av natta.

Høy musikk
Politiet måtte natt til søndag rykke ut til en privatbolig på Stange, der de hadde fått klager på støy og høy musikk. Etter at politiet hadde avlagt et besøk ble musikken dempet.

Ordensforstyrrelse
Klokken 01.05 måtte politiet rykke ut til en bråkete gjest på et utested i Rena sentrum. Vedkommende hadde forsvunnet fra stedet før politiet kom til stedet.

Krangel mellom par
Rundt klokken 01.00 måtte politiet rykke ut til en krangel mellom et par på en privatadresse i Grue. Politiet informerer at ingen av partene hadde kommet til skade, men at den ene parten ble kjørt hjem.

Kjøring i rus
Lørdag kveld ble en utenlandsk mann i 20-årene stanset av politiet i Engerdal. Mannen anmeldes for mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Politiet sikret seg blodprøve.

Rådyrpåkjørsel
På Matrand i Eidskog ble et rådyr påkjørt lørdag kveld. Ingen personer ble skadet i sammenstøtet, men rådyret ble hardt skadet. Fallviltgruppa ble varslet.

Skadeverk på bil
Lørdag kveld ble det utført skadeverk på en bil i Elverum. En rute ble knust, og bileieren vil anmelde forholdet over helgen. Gjerningsmannen er kjent for politiet.

Kommentarer til denne saken