Politiloggen søndag 18. desember

Artikkelen er over 3 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

(Østlendingen) Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Bil i autovernet
Politiet i Ringsaker meldte søndag kveld at en bil hadde kjørt i autovernet mellom Rudshøgda og Moelv. Ulykken skjedde klokken 19.01. Passasjeren i ulykkesbilen ble sendt til legevakta for sjekk. Sjåføren kom fra ulykken uskadet. Det skal ha vært kun denne ene bilen involvert i ulykken, opplyser Innlandet politidistrikt. Trafikken i nordgående felt stanset helt opp som følge av ulykken. Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent, men det meldes om svært glatte kjøreforhold på stedet. Politiet oppfordrer alle til å kjøre pent og forsiktig på det glatte føret.

Ruteknusing
Politiet i Brumunddal meldte søndag ettermiddag om ruteknusing i sentrum av byen. Skadeverket gikk utover en forretning i byen. Innlandet politidistrikt opplyser at de har kontroll på en person og at vedkommende hadde tatt seg inn i bygget.

Skallet til og truet vakta
En mann i 20-åra ble natt til søndag anmeldt for å ha skallet til og truet en vakt på et utested i Våler. Ingen ble alvorlig skadet som følge av voldsbruken.

Fulle og kranglete
To fulle menn ble natt til søndag bortvist fra Elverum sentrum av politiet. Årsaken var at de var beruset og kranglete, opplyser Innlandet politidistrikt.

Ringte inn falsk nødmelding
Natt til søndag ringte en mann i 20-åra inn en nødmelding til politiet. Vedkommende meldte at han hadde falt i Mjøsa. Meldingen gikk ut på at mannen var iskald og holdte på å fryse i hjel. Det ble derfor satt i gang søk etter vedkommende. Mannen ble til slutt funnet et helt annet sted i Hamar – knusktørr. Han er nå anmeldt for å ha misbrukt politiets nødnummer 112, opplyser politiet

– Banket opp
Politiet i Våler kom natt til søndag over en person som opplyste at noen hadde banket ham opp. Vedkommende var skadet og påført sår i ansiktet. Politiet valgte å kjøre vedkommende til legevakta for en sjekk.

Kvinne «ravet rundt» i vegen
Politiet på Kongsvinger kom natt til søndag over en kvinne i 20-åra. Hun «ravet rundt» – midt i vegen. Hun ble tatt hånd om av politiet og kjørt til en adresse hvor hun ble tatt vare på.

Falt og slo hodet
Natt til søndag kom politiet på Hamar over en kvinne som hadde falt og slått hodet sitt. Ambulansen ble tilkalt og kvinnen ble tatt med til legevakta for kontroll.

Slåsskamp
Politiet mottok natt til søndag melding om en slåsskamp i Våler. To personer hadde barket sammen. Da politiet ankom viste det seg at uoverensstemmelsene hadde løst seg og at partene hadde gått hver til sitt.

Slåsskamp
Natt til søndag ble det meldt om slåsskamp utenfor et av Hamars utesteder. Innen politiet kom fram, hadde det hele roet seg ned. Tre personer fikk likevel pålegg om å forlate sentrumsområdet umiddelbart, opplyser Innlandet politidistrikt.

Skadeverk
Politiet på Kongsvinger meldte natt til søndag om skadeverk på en bolig i Midtbyen. Noen hadde knust et vindu ved en inngangsdør. Forholdet kan bli anmeldt i etterkant.

Tatt for narko
En mann i 40-åra ble natt til søndag anmeldt av politiet på Hamar. Han ble anmeldt for både bruk og besittelse av narkotika.

Kranglete hotellgjest
Natt til søndag meldte et av hotellene i Kongsvinger fra om en kranglete gjest. Politiet rykket ut til stedet og traff på en mann i 60-åra. Vedkommende ble pågrepet og kjørt i arresten. Patruljen som var på stedet opplyser at mannen hadde slått en dørvakt og oppført seg aggressivt i forkant av pågripelsen.

Anmeldt for sladding
En mann i 20-åra ble natt til søndag anmeldt for sladding i Kaffegata på Flisa

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 17. desember

Artikkeltags