Politiloggen søndag 21. august

Artikkelen er over 3 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

(Østlendingen) Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Låvebrann
Søndag ettermiddag begynte det å brenne i en låve i Ringsaker. Låven, som ligger i Rennbergsvegen i Gaupen, inneholdt ingen dyr, opplyser politiet. Brannvesenet kom til og startet søndag slukkingsarbeid på stedet. Det var full fyr i låven, da brannvesenet ankom brannstedet. Politiet meldte om brannen første gang klokken 18.07. Brannvesenet mottok melding om brannen ved 16.30-tiden. Årsaken til at brannen brøt ut, er ikke kjent.

Hørte ikke etter
Natt til søndagkan kom politiet i Elverum i kontakt med en mann i 20-åra. Han ble tilsnakket av politiet, men nektet å høre etter. Det endte med en anmeldelse fra politiets side.

Bråkmaker bortvist fra sentrum
Politiet på Hamar kom natt til søndag i kontakt med en mann i 40-åra som hadde laget bråk ved ett av fylkeshovedstadens utesteder. Som følge av dette valgte politiet å bortvise ham fra sentrumsområdet for resten av natta.

Falsk ID
Natt til søndag ble to ungdommer tatt for bruk av falsk ID i Elverum. Den første, en gutt på 17, forsøkte å komme seg inn på et utested. Etter at han ble avslørt, ble politiet koblet inn. De valgte å bortvise ham fra sentrum for resten av natta. Kort tid senere meldte politiet at en 18 år gammel jente hadde forsøkt å bruke en venninnes ID for å komme inn på et utested i Elverum. Begge er nå anmeldt for dokumentfalsk som følge av sine handlinger.

Ubudne gjester
Politiet på Hamar meldte natt til søndag om en ungdomsfest som fikk ubudne gjester. Innlandet politidistrikt beskriver det hele som en «hjemme alene-fest» og at det kom flere titalls personer som ikke var invitert til festen. Politiet ble tilkalt, noe som resulterte i at de ubudne forlot stedet umiddelbart.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 20. august

Artikkeltags