Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen søndag 28. august

Artikkelen er over 5 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Mann pågrepet med våpen
Søndag kveld mottok politiet på Hamar melding om at en person med krykker gikk rundt med et våpen under armen i fylkeshovedstaden. Politiet valgte derfor å aksjonere mot mannen, som ble pågrepet uten dramatikk. Det ble raskt slått fast at det var snakk om et luftgevær. Etter pågripelsen, ble mannen kjørt i arresten.

Knivstikking
Politiet i Hamar meldte søndag kveld om knivstikking på en privatadresse i byen. En person kom lettere til skade og ble tatt hånd om av ambulansepersonell. Vedkommende hadde fått et kutt i den ene hånda, opplyser politiet og beskriver offeret som lettere skadet. Gjerningsmannen ble pågrepet av politiet og tatt hånd om av dem. Sistnevnte skal ikke ha kommet fysisk til skade.

Unge biltyver tatt i Elverum
Nylig ble en bil meldt stjålet i Halden. Søndag formiddag ble den funnet igjen i Elverum, i forbindelse med at de stanset den for kontroll. Biltyvene er trolig to tenåringer på 15 og 16 år. Disse er nå pågrepet og tatt hånd om av politiet.

Gutter på skoletaket
Søndag morgen mottok politiet i Hamar melding om at det befant seg to gutter på taket av en skolebygning i byen. Politiet rykket ut til stedet og fikk de to ned. Guttene er i 15-16-årsalderen, noe som resulterte i at foreldrene deres ble informert om hva som hadde skjedd.

Festbråk
Natt til søndag meldte politiet om festbråk fra en privatadresse på Rena. Støynivået roet seg betraktelig, etter at politiet hadde vært på besøk.

Kjøring i påvirket tilstand
Politiet i Eidskog stanset natt til søndag en kvinnelig bilfører. De fattet umiddelbart mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Som følge av dette ble kvinnen tatt med for nødvendig prøvetaking, opplyser Innlandet politidistrikt.

Slåsskamp
Natt til søndag oppsto det en slåsskamp utenfor ett av Elverums utesteder. I den forbindelse ble en person slått ned. Politiet og ambulansen ble tilkalt. Vedkommende som ble slått ned, ble tatt hånd om og kjørt til legevakta. Politiet tok hånd om gjerningsmannen og kjørte vedkommende hjem. Ordensmakten har opprettet sak for å etterforske hendelsen nærmere.

Overstadig beruset
Politiet på Hamar mottok sent lørdag kveld en melding om en overstadig beruset person, som ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Vedkommende ble tatt hånd om og fikk overnatte i arresten, opplyser politiet.

Festbråk
Natt til søndag rykket politiet på Hamar ut til en privatfest i byen. Det skjedde etter at naboene hadde klaget på støy fra stedet. Etter at politiet kom, roet festen seg ned.

129 km/t i 80-sonen
Utrykningspolitiet stanset sent lørdag kveld en bil på E6 i Stange. Sjåføren ble fratatt førerkortet og anmeldt, etter å ha blitt målt til 129 km/t i 80-sonen.

Tatt med narko
Tre personer ble tatt hånd om av politiet i Ottestad lørdag kveld. Politiet stanset de tre, da de var ute på en liten biltur. Det ble gjort funn av en mindre mengde narkotika i bilen. De tre vil bli anmeldt for dette, opplyser Innlandet politidistrikt.

Utforkjøring
Lørdag kveld kjørte en bil av vegen og endte opp på taket i Ringsaker. Ulykken skjedde på Nes. Bilføreren stakk av fra stedet og er nå mistenkt for promillekjøring. Politiet startet søk etter sjåføren, men har så langt ikke funnet vedkommende.

Uten lappen
Politiet på Kongsvinger stanset lørdag kveld en bil. Bak rattet satt det en sjåfør uten gyldig førerkort. Nettopp derfor ble bilen avlåst på stedet og sjåføren anmeldt for den ulovlige kjøringen.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 27. august

Kommentarer til denne saken