Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen tirsdag 14. februar

Artikkelen er over 4 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Forsøkte å stikke av
Politiet stanset tirsdag en bil i Solør. Sjåføren forsøkte å stikke av, men ble etter hvert innhentet av lovens lange arm. Tre personer som satt i bilen ble pågrepet og tatt hånd om. Politiet har opprettet sak som følge av hendelsen. Årsaken til at de ønsket å stikke av fra politiet er så langt ikke kjent.

Etterlyser utenlandsk bil
Tirsdag ettermiddag etterlyste politiet en svart BMW med registreringsnummer P4763BX. Politiet setter bilen i sammenheng med to innbrudd som har funnet sted i Stange tirsdag. Dersom noen har sett bilen oppfordres de til å ta kontakt med nærmeste politimyndighet.

Alt OK!
Politiet  Elverum gjennomførte kontroll på riksveg 2 ved Skogmuseet. Totalt 25 sjåfører og kjøretøy ble stanset, uten at patruljen fant grunn til å reagere overfor noen av dem.

Påkjørsel bakfra
Tirsdag formiddag rundt klokken 11 ble en personbil påkjørt bakfra av en annen personbil på Magnor. En person ble kjørt til sykehus for en sjekk, og politiet melder at det ikke skal være snakk om noen alvorlig skade. Politiet har tatt beslag i førerkortet til den ene bilføreren. Det skal ikke være mistanke om promillekjøring.

Rolig natt
Innlandet politidistrikt har ikke meldt om noen alvorlige hendelser natt til tirsdag.

Les også

TV-program om savnede Vidar Gundersen: – Hadde penger og narkotika i bilen

 

Kommentarer til denne saken