Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen tirsdag 25. oktober

Artikkelen er over 5 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Kjedekollisjon på E6 – nordgående kjørefelt stengt

Butikktyv tatt på fersken
Tirsdag ettermiddag forsøkte en kvinne i 30-åra å stjele en full handlevogn fra en butikk på Kongsvinger. Det ble med forsøket. Hun ble stanset av kunder og en politibetjent på stedet. Nå befinner kvinnen seg i politiets forvaring, som følge av tyveriforsøket.

Uten lappen
En mann i 30-åra ble tirsdag ettermiddag anmeldt av politiet i Våler. Det skjedde etter at vedkommende ble tatt for kjøring uten gyldig førerkort.

Med mobilen i handa
Tirsdag gjennomførte politiet i Trysil trafikkontroll i Ljørdalen. 20 sjåfører og kjøretøy ble kontrollert. Det hele endte med at en sjåfør fikk forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring, samt at fem sjåfører fikk muntlige pålegg om utbedring av dekkene.

Alt OK!
Politiet i Trysil gjennomførte trafikkontroll på fylkesveg 26 ved Rysjølia tirsdag ettermiddag. Totalt ti sjåfører og kjøretøy ble kontrollert, uten at patruljen fra ordensmakten fant grunn til å reagere overfor noen av dem.

Mistet lappen
Utrykningspolitiet stanset tirsdag en sjåfør på fylkesveg 24 ved Opstad i Sør-Odal. Vedkommende ble målt til 93 km/t i 60-sonen og ble som følge av dette anmeldt og fratatt førerkortet på stedet. I tillegg ble tolv sjåfører ilagt forenklede forelegg for mindre fartsovertredelser.

Elgpåkjørsel
Tirsdag formiddag meldte ordensmakten om en elgpåkjørsel på fv. 201 ved Skasenden i Grue. Ingen personer ble skadet i sammenstøtet, men bilen fikk noe materielle skader. Fallviltgruppa er varslet for å ta hånd om det (sannsynligvis) skadde dyret.

Trafikkontroll
I Tynset avholdt politiet trafikkontroll tirsdag morgen. Totalt 41 kjøretøy ble kontrollert, men ordensmakten så seg ikke nødt til å gi noen form for reaksjoner overfor noen av de.

Brann i drivhus
Rundt klokken 04 i natt, oppsto det brann i et drivhus på en privatadresse på Arneberg i Åsnes. Brannen spredde seg heldigvis aldri, og ble etter hvert slukket av brannvesen. Ingen personer ble skadet.

Brann i enebolig
En drøy time over midnatt rykket nødetatene ut etter å ha fått melding om brann i en enebolig på Gardvik i Nord-Odal. Beboeren i huset kom seg raskt ut på egen hånd, og rundt 45 minutter senere var brannen slukket. Flammene hadde kun begrenset seg til et gjesterom, og huset skal fortsatt være beboelig etter hendelsen. Heller ikke her ble det noen form personskader.

LES OGSÅ: Politiloggen mandag 24. oktober

Kommentarer til denne saken