Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen tirsdag 7. februar

Artikkelen er over 4 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

(Østlendingen)

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen mandag 6. februar

Utforkjøring
Like før klokken 17.30 tirsdag kveld, kjørte en bil av vegen i Mausetvegen i Brumunddal. Til alt hell ble ingen personer skadet, men det skal ifølge politiet være svært glatt vegbane i området, og folk bes om å kjøre pent.

Brann på veranda
Midt-Hedmark brann- og redningsvesen meldte tirsdag morgen om brann ute på en veranda i Våler sentrum. Nødetatene rykket raskt ut til stedet og fikk slokket brannen. Det skal ha vært aske som tok fyr på verandaen og som i sin tur forårsaket brannen, opplyser politiet. Brannen skal ha forårsaket kun mindre skader på den aktuelle tomannsboligen.

Skadeverk
Natt til tirsdag har det blitt begått skadeverk på to parkerte biler i Hamar. Politiet opplyser at bilene sto parkert i et parkeringshus i sentrum da ødeleggelsene ble begått. Politiet har opprettet sak som følge av hærverket bilene har blitt utsatt for.

Innbrudd
Politiet på Hamar meldte tirsdag morgen om innbrudd i en kontorbrakke i Storhamargata. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av natta. Fra stedet er det stjålet en dokkingstasjon, opplyser Innlandet politidistrikt. En patrulje fra Hamar politistasjon har vært på stedet og gjennomført åstedsbefaring. Det er sikret spor etter gjerningspersonen(e) og politiet oppretter sak på bakgrunn av det som har skjedd.

Mistenkt for ruskjøring
Tidlig tirsdag morgen kom politiet i kontakt med en mann i tenåra på Vennersberg i Kongsvinger. Vedkommende er nå mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Politiet har derfor tatt beslag i førerkortet til mannen og anmeldt ham for det de mener var en høyst ulovlig kjøretur.

LES OGSÅ: Politiloggen mandag 6. februar

Kommentarer til denne saken