Gå til sidens hovedinnhold

Prøver seg med morgenkonserter - MjøsFolk er først ut

Hvordan lytter vi egentlig om morgenen, før hode og ører fylles av andre lyder i løpet av dagen? Det er grunnideen bak Morgenkonsert og først ut er MjøsFolk med konsert på Domkirkeodden lørdag.

Morgenkonsert er en nytenkende konsertserie med et åpnet forhold til musikalske sjangre som presenterer konsertopplevelser av høy kunstnerisk kvalitet til et noe utradisjonelt tidspunkt – for både små og store publikummere.

Gruppa MjøsFolk består av noen av Innlandets beste folkesangere hvor flere har vunnet Landskappleiken i vokal både en og to og tre ganger! I tillegg komper de seg selv med gitarer, kontrabass og kantele.

MjøsFolk ønsker å presentere nydelig og variert musikk hentet fra hele det store Innlandet. Her blir det mjuke morgentoner og musikk med energi som kan tas med videre inn i helga. Konserten vil bli sydd sammen med historier om musikken og Innlandet, folket og naturen.Gruppa består av Annar By på vokal og gitar. Margrete Nordmoen, på vokal, Solbjørg Tveiten på vokal Frode Berntzen på gitar og vokal, og Camilla Granlien, på vokal og kontrabass.

Konsertseriens initiativtaker er Sigurd Hole fra Ottestad.