– Jeg vet at NRK er meget tilfreds med Hamar

PERFEKT: Over 200 barn deltok på barneskirennet midt i sentrum. I perfekt vintervær.

PERFEKT: Over 200 barn deltok på barneskirennet midt i sentrum. I perfekt vintervær. Foto:

Turistsjef Merethe Sandum i Visit Hamarregionen mener at Hamar har tatt et godt steg mot å få Idrettsgallaen 2020.

DEL

Les også: Warholm med prisras under Idrettsgallaen

– Vi kunne ikke ha levert inn en bedre søknad enn dette. Vi klarte å koble sammen Idrettsgallaen og ski-NM på en fin måte, og vi klarte å lage en skikkelig folkefest i Hamar sentrum rundt disse arrangementene, sier turistsjef Merethe Sandum.

Hun er sikker på at også Idrettsgalla-arrangør NRK er fornøyde:

– Vi hadde store forventninger til denne helgen, og alle forventningene ble innfridd. Jeg vet at NRK er meget tilfreds med Hamar. Målet vårt er å få tilbake Idrettsgallaen til Hamar i 2020. Det skal vi klare.

Hun unner seg en oppsummering av en begivenhetsrik langhelg i idrettens ånd:

– Vi startet med å samle produksjonen i NRK sammen med Hamar kommune og Hamar Olympiske Anlegg til mat og underholdning i det gamle rådhuset. Det ble en meget hyggelig kveld.

– På fredag hadde vi i Hamar premierefesten til årets sesong av Mesternes Mester. En fantastisk opplevelse å få se det første programmet sammen med sju av ti utøverne.

– Og lørdag fikk vi et fantastisk vær i Hamar. Over 200 deltok på barneskirennet i sentrum. Det var en masse glade barn og foreldre å se. Og med alt annet som skjedde, med NM-floka og Mesternes Mester-arrangementet, anslår vi at cirka 5.000 tok turen til Stortorget denne helgen.

Artikkeltags