Respekt er ikke noe man får – det er noe man gjør seg fortjent til!

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger."Nå spilles siste akt i det som jeg oppfatter som Busteruds eget teaterstykke, og snart er det teppefall" - det er sjelden jeg har lest et innlegg fylt av mer bitterhet, og smakløse påstander enn i dagens innlegg fra Jan Larsen i HA.

Han tillater seg sågar å påstå at vår ordfører har manglende respekt for Fylkesmannen? Unnskyld meg, men det oser heller ikke respekt når man harselerer med alle de som stemte på BBL ved årets valg.
" - Det er folk som av ulike grunner har heiet fram Einar Busterud og BBL til 14 representanter i kommunestyret!"

Les også: Busteruds høyrepopulistiske skuespill

Det er nesten så jeg ikke tror det jeg leser, når han videre beskylder vår ordfører for at han i flere år sakte men sikkert har manøvrert seg inn i en rolle, der kun hans eget ekkokammer i BBL og ulike aksjonsgrupper klapper høylytt til hans mange utspill! Dette er en uttalelse som jeg mener viser en total mangel på respekt for andre mennesker, og andres meninger. Jan Larsen tråkker faktisk på 36,4 % av Hamar sin befolkning, og kaller dem for "bjellesauer", men med andre ord!

Det er så nedsettende uttalelser at jeg ville blitt sjokkert, hvis de var ført i pennen av noen andre enn Jan Larsen! Videre skriver han at "byens politiske elite" fremstår som lite samlende og oppblåste i en regionsammenheng? At de kun har fokus på egne interesser? Grovt!

I hvertfall når de kommer fra pennen til en person som med sitt uovertrufne ego, har jobbet for egeninteresser i 100% av alle større reguleringssaker i Hamar gjennom flere tiår!

Jeg kan forstå at bitterheten er i ferd med å suge de siste rester av anstendighet og respekt for andres meninger ut av kroppen til Jan Larsen, men det er intet annet enn trist at han velger å vise det frem for hele verden! Ideologisk kollaps? Snart teppefall? Jan Larsen, det er på tide å innse at det ikke lenger er nødvendig at man har "partiboka" for å kunne mene noe i Hamar!

Jan Larsen, det er på tide at du legger bort din bitterhet over at VI som innbyggere mener noe annet enn deg! La i hvertfall være å omtale oss som om vi ikke er selvstendige og tenkende individer! Manglende respekt, kollaps og teppefall? Ja, dessverre............

Artikkeltags