– En betydelig investering

KLAR: Restaurantsjef Stian Nystrand er klar for å åpne VictoriaHaven etter måneder med planlegging. Alle foto: Jan Morten Frengstad

KLAR: Restaurantsjef Stian Nystrand er klar for å åpne VictoriaHaven etter måneder med planlegging. Alle foto: Jan Morten Frengstad

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Når VictoriaHaven åpner igjen i dag er det gjort betydelige investeringer i den karakteristiske bygningen.

DEL

Noe nøyaktig beløp vil ikke eier Christian Vold i Vold Eiendommer ut med, men bekrefter til Hamar Dagblad at det er investert i millionklassen for å få restauranten slik de ønsket den.

– Det er betydelige investeringer. Det ble tidlig klart at vi ønsker å strekke oss langt for å få til dette etter våre og drivernes ønsker. Vi ville gjøre det skikkelig, sier Vold til Hamar Dagblad.

LES OGSÅ: Lover show ved bordene

For dem som har besøkt VictoriaHaven tidligere vil man merke en total oppgradering av lokalet.

– Vi har gått for en industriell stil på lokalet. Vi ville finne noe unikt, men samtidig beholde den lune følelsen. Stål, stein, skinn og glass preger lokalet. Det er både varme og kule materialer å jobbe med, sier Christian Than Tran hos Kiil Interiørdesign, som har stått for oppgraderingen.

Christian Vold føler nå at han har fått på plass svært gode leietakere i Hanne Linderud og Jan Thore Engen. Duoen fra Gjøvik har med seg Michael Lundmark på kjøkkenet og Stian Nystrand som sjef i restauranten. Sammen satser de nå på social dining – som i praksis betyr mye av maten tilberedes ute i restauranten.

LEDER: Leder: Restaurant-byen Hamar

– Vi har jobbet med menyen i fire måneder. Nå er vi spente og endelig i mål med første fase. Dette blir nytt i Hamar, lover Lundmark, som i første omgang har satt sammen en meny som preges av høst.

Kjøkkensjefen er svært fornøyd med hvordan det har blitt i de nye lokalene.

– Helt fantastisk. Jeg kunne ikke fått det bedre, sier han.

– Hvordan er følelsene foran åpningen?

– Jeg tror faktisk ikke vi er så nervøse. Vi har jobbet hardt mot dette målet, sier han.

SJEF PÅ KJØKKENET: Svenske Michael Landmark er sjef på kjøkkenet.

SJEF PÅ KJØKKENET: Svenske Michael Landmark er sjef på kjøkkenet.

Artikkeltags