– Vi må avvikle innen 1. mars, bekrefter Ikke Bare Bar-driver Muammer Atas.

Kvartal 48 skal bli kontorplasser for Skatt Øst, som kommer inn som leietaker i slutten av 2017.

I romjula meldte Hamar Arbeiderblad om forvandlingen, som innebærer at det er slutt for Kid Interiør, Innerst Inne og Game Galaxy.

Kvartal 48 opphører som kjøpesenter.

– Vemodig

Nå er det klart at også Ikke Bare Bar forsvinner. Treningssenteret Mudo vil trolig også måtte se seg om etter nye lokaler.

– Det er vemodig. Vi har drevet kafeen i fem år. Vi har vært igjennom alt: Opussiing, en trist vannlekkasje, dårlige dager med dårlig omsetning og, i den siste tiden, mye kunder, masse gode tilbakemeldinger og overskudd. Ikke Bare Bar har vært mitt barn. Nå skal jeg gjøre noe helt annet, sier Atas.

– Så Ikke Bare Bar dukker ikke opp et annet sted i byen?

– Nei. Jeg slutter i denne bransjen. Jeg er sliten. I denne bransjen jobber du lange dager, og jeg har barn og familie som jeg må ta hensyn til, sier Atas, som drømmer om en helt vanlig jobb.

Ikke Bare Bar fortsetter normalt drift helt fram til stenging.

Stengte spillbutikk

I første etasje drev Innerst Inne og Game Galaxy denne uken med pakking.

– Vi avvikler butikken og flytter varene opp til Lillehammer, sier Stian Sannerud, som i slutten av november 2015 startet opp en litt annerledes spillbutikk, med søkelys på samlekort, samlefigurer, brettspill og retro spillkonsoller.

– Vi kunne ha fortsatt. Butikken gikk bra. Men jeg har lagt litt andre planer, sier Sannerud.

Innerst Inne vil havne i lokaler ut mot gata. Hvor er foreløpig litt uavklart. Uavklart er det også rundt situasjonen til treningssenteret Mudo inne på Kvartal 48.