Nå kan du vaske bilen mens du handler

VASK: Nå er Lemonwax i gang i kjelleren på CC Hamar. Kundene kan levere bilen og få den vasket mens de handler.

VASK: Nå er Lemonwax i gang i kjelleren på CC Hamar. Kundene kan levere bilen og få den vasket mens de handler. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I kjelleren på CC Hamar har bilvaskkjeden Lemonwax etablert seg, med kontor og vaskeområde.

DEL

– Vi har fått en kjempefin start og masse gode tilbakemeldinger, sier Ali Al-drisi i kjelleren hos CC Hamar.

Bilvaskkjeden Lemonwax har flere vaskesteder i Oslo, men 6. juli var de på plass i Hamar, som første sted utenfor hovedstaden.

– Vi er det første miljøvennlige bilpleiefirmaet i Hamar. Vi bruker bare miljøvennlige, plantebaserte vaskeprodukter, ikke kjemikalier. Et gode for miljøet og en sikkerhet for våre fire vaskere som skal jobbe her i kjelleren, sier Al-drisi og fortsetter:

– Og vi bruker nesten ikke vann, bare dampvask. En vanlig bilvask kan forbruke komme godt over hundre liter vann. Vi bruker bare to liter på å rengjøre en hel bil. En fin ting å tenke på nå som det har vært en så tørr sommer.

Flere av kundene var i starten skeptisk til dampvasken, og trodde at damp kunne ødelegge lakken eller bleke lister, men ifølge Al-drisi har samtlige som har våget å teste kjellervasken på CC Hamar blitt svært positivt overrasket over resultatet.

– Dampen er faktisk mye mer skånsom mot lakk og lister enn tradisjonell bilvask, hevder han.

– Hvorfor ville dere etablere dere i kjelleren på et kjøpesenter?

– Det er jo her folk møtes. Selve kjernen av Hamar, slik vi ser det. Dette er et sted der folk kan levere bilen til vask og gjøre andre gjøremål på senteret, handle, gå på kafé eller trene. Når de kommer tilbake er bilen ren. Senterkundene sparer tid.

Det hele er drop-in-basert, men ved større bestillinger, som polering og større vaskeprogram, så anbefaler Al-drisi at man forhåndsbestiller time.

Lemonwax i Hamar vil ha fem ansatte.

Artikkeltags