ELVIS-ansatt ny rektor ved Gjøvik videregående skole

NY JOBB: Marie Gudlaug Holenbakken er Gjøvik videregående skoles nye rektor. Hamarsingen kommer fra jobb som avdelingsleder ved Elverum videregående skole. Her avbildet i forbindelse med skolevalget i Elverum i 2013.

NY JOBB: Marie Gudlaug Holenbakken er Gjøvik videregående skoles nye rektor. Hamarsingen kommer fra jobb som avdelingsleder ved Elverum videregående skole. Her avbildet i forbindelse med skolevalget i Elverum i 2013. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Marie Gudlaug Holenbakken fra Hamar takket mandag ja til stillingen som rektor ved Gjøvik videregående skole. 46-åringen kommer fra stillingen som avdelingsleder for språk, samfunnsfag og økonomi ved Elverum videregående skole, hvor hun har arbeidet de siste fem årene.

DEL

(Østlendingen) Holenbakken har en bred akademisk utdannelse i fagene; økonomi og ledelse (master), markedsføring, samfunnsfag, psykologi, pedagogikk og skoleledelse gjennom rektorskolen.

Hun har tidligere vært tilsatt som lærer og leder ved ulike skoler – hovedsakelig på videregående skoler i Hedmark. I tillegg har hun jobbet som eksamensleder ved videregående opplæring i Hedmark fylkeskommune.

– Gjøvik videregående skole er en inkluderende, spennende og attraktiv skole, og jeg gleder meg til å gå løs på oppgaven som rektor, sier Marie Holenbakken.

Fem søkere

Det var fem søkere til stillingen som rektor ved Gjøvik videregående skole, og fylkesopplæringssjefen i Oppland ønsker Marie Holenbakken velkommen.

– Jeg er glad for at Marie har takket ja til denne stillingen, og ser fram til å samarbeide med henne når hun starter som rektor ved Gjøvik vgs., sier Fylkesopplæringssjef i Oppland, Inge Myklebust.

Holenbakken starter i stillingen etter nærmere avtale.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken