Murud Hedmarks kandidat til prisen Årets ildsjel

Artikkelen er over 2 år gammel

Svein Erik Murud fra FIK Orion er Hedmarks kandidat til prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen 5. januar.

DEL

Én kandidat fra hvert fylke er med i kampen om fem finaleplasser som offentliggjøres neste uke. Totalt kom det inn ca 400 nominasjoner fra hele landet.

Basert på nominasjonene i fylket fikk hver idrettskrets i oppgave med å plukke ut én fylkeskandidat til prisen. Det er Hedmark idrettskrets som har valgt ut Svein Erik Murud FIK Orion. 

Fem finalister overraskes neste uke
I neste uke blir 18 fylkeskandidater til fem finalister. Finalistene blir overrasket av Norges idrettsforbund, Norsk Tipping og NRK i uke 47 (19. -23. november). Det er ildsjeljuryen som har plukket ut de fem finalistene som vil kjempe om prisen.

Årets ildsjel 2019 vil bli kåret på bakgrunn av ildsjeljuryens stemme og folkeavstemningen som avholdes mellom lørdag 15. desember til 4. januar. Juryens stemme og folkeavstemningen teller like mye.

Stor bredde på Årets ildsjel
Jurysjef Kjetil André Aamodt sier han er mektig imponert over bredden av de 400 nominasjonene som har kommet inn.
- Det er alltid fantastiske kandidater til Årets ildsjel, og det er krevende å diskutere oss frem til de beste kandidatene. Jeg håper alle er glade for litt heder og ære, men vi må ikke glemme at ildsjelene der ute er mest opptatt av å bidra til idrettsglede for barn og unge på daglig basis, sier Kjetil André Aamodt. 

Årets ildsjeljury består av:

Kjetil André Aamodt (juryleder), Ole Gunnar Solskjær, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Are Strandli, Aida Dahlen, Heidi Støre, Tom Tvedt og (idrettspresident), Stian Sivertzen og Marit Bjørgen.

Artikkeltags