(Østlendingen)

- Vi har snakket om hvordan vi skal angripe kampen og bare kose oss hele uka, så dette smakte veldig godt. Vi skulle gå hardt ut og ikke gi dem noe som helst, noe jeg syntes vi fikk til. Selv om de kanskje hadde ballen mest, var det vi som hadde de største sjansene, sier Midtskogen til Østlendingen.

Nå venter Start på bortebane i 4. runde for grønnbuksene.

Et lag som har fått en dårlig start i årets Eliteserie, og som Midtskogen på ingen måte tror er umulige å slå.

- Vi viser i dag at vi kan nå langt - så lenge vi selv har trua og jobber hardt. Forskjellen på OBOSligaen og Eliteserien er ikke så stor, sier tynsetingen.

Det var for øvrig Johnny Per Buduson som ble dagens matchvinner på Hamar, da han sørget for scoring 14 minutter før full tid, til øredøvende jubel foran over 2.000 entusiastiske publikummere på Briskeby.

Fire eliteserielag ute

I den andre cupkampen som ble spilt torsdag, avgjorde Hødd kampen før pause i 2-0-seieren mot Kristiansund. Stefen Moltu nikket inn ledermålet etter et hjørnespark, mens Joachim Osvold doblet ledelsen på innlegg fra Robin Hjelmeset rett før sidebytte.

Tidligere forsvant både Molde og Sandefjord i 2. runde, mens Stabæk takket for seg onsdag.

Hødd belønnes med bortekamp mot Bodø/Glimt, mens HamKam altså skal til Sørlandet for å møte Start.

Slik spilles 4. runde:

Bodø/Glimt – Hødd, Lillestrøm – Brann, Mjøndalen – Haugesund, Rosenborg – Odd, Start – HamKam, Strømsgodset – Ranheim, Tromsø – Vålerenga, Ull/Kisa – Bryne.