Disse blir å se på idrettsgallaen

STJERNEKAMP: Adam Douglas vant Stjernekamp på NRK i årets sesong. Foto: Berit Roald, NTB Scanpix

STJERNEKAMP: Adam Douglas vant Stjernekamp på NRK i årets sesong. Foto: Berit Roald, NTB Scanpix

Artikkelen er over 1 år gammel

Her er artistene som skal opptre i CC Amdi under Idrettsgallaen.

DEL

Stjernekamp-vinner Adam Douglas, popfenomenet Julie Bergan og et feststemt DDE, som markerer slutten på sin 25-årsjubileumsturné, skal stå for musikken under Idrettsgalla 2018-sendingen.

Komiker Jon Niklas Rønning kommer også, og skal framføre sin vise som oppsummerer idrettsåret 2017.

Og det blir en smakebit fra forestillingen Greace, hvor blant annet Skam-skuespiller Tarjei Sandvik Moe stiller på scenen.

Og: Kronprins Haakon Magnus og Kronprinsesse Mette-Marit stiller opp på Hamar lørdag 6. janyar.

– Nå går vi for å skape tidenes idrettsgalla, sier sponsorsjef Linda Eng Strand fra Norsk Tipping.

Sammen med Hedmark fylkeskommune og Fylkesmannen i Hedmark møtte de opp da artistlisten skulle presenteres under en pressekonferanse i CC Stadion tirsdag.

For Fylkesmannen i Hedmark er det viktig å bruke gallen til å fremme lokal mat og landbruksbasert reiseliv. De gleder seg over at all mat som skal presenteres under gallaen stammer fra nærområdet.

- Vi bor midt i matgatet. Lokal mat skal ha en rød tråd i hele arrangementet. Dett er et stolthetsarrangement som Fylkesmannen i Hedmark gjerne vil støtte, sier rådgiver Turid Windjusveen Olsen.

Fylkeskommunen bidrar med 350.000 kroner til arrangementene:

– Vi er opptatt av at Hedmark skal være vertskap for store arrangementer og skape folkeliv og ensjament, lokalt org regionalt. Vi ønsker derfor at Idrettsgallen skal igjen til Hamar i 2020 (red. anm. Idrettsgallaen skal til Stavanger neste gang). Da har vi et sammenslått Innlandet, sier fylkesråd Per Gunnar Sveen.

Artikkeltags