- Treneren er løst fra sine arbeidsopppgaver i HamKam. Det er alt jeg kan si om saken siden den behandles som en personalsak i HamKam, sier klubbens daglig leder Anders Langset til Hamar Arbeiderblad.

LES OGSÅ: - Voksnes oppførsel kom i større fokus enn barnas fotballglede

Hamar Dagblad har selv vært i kontakt med den aktuelle treneren, som er skuffet over at han ikke får fortsette å trene guttelaget.

- Det er HamKam som har tatt denne avgjørelsen. Jeg fikk to valg; enten å fortsette som trener, men ikke på kamp eller å ikke fortsette rundt laget. Det første var ikke noe alternativ, så vi falt ned på at jeg ikke fortsetter, sier treneren.

Han erkjenner at han er skuffet over måten dette har blitt håndtert på.

- Jeg er ganske sjokkert, fordi jeg hadde forventet at HamKam hadde støttet sine egne. Nå er det jeg som alene får all skyld i det som har skjedd, og så svart, hvit og naivt kan det umulig være. Dette kunne vært løst på en minnelig måte, mener treneren.

Og han synes hele situasjon er kjedelig.

- Dette stikker dypt og er ikke noe morsomt, det er små forhold på Hamar, men jeg har også mottatt mye støtte. Spesielt fra foreldre på laget, mener han.

Nå vil den tidligere treneren følge sønnen til kamp på vanlig måte som foresatt.

- Jeg vil følge min gutt på trening og kamp, så får vi stå der å snakke om vær og vind, sier han.

Bakgrunnen for konflikten er en kamp mellom HamKam og Ottestad tirsdag, der foresatte valgte å avbryte kampen etter flere disputter mellom HamKam-treneren og foresatte fra Ottestad.