Gå til sidens hovedinnhold

Bergen travpark byr på jackpot i kveldens V65-omgang

247 365 kr venter ekstra i sekserpotten i kveldens meget flotte V65-omgang på Bergen travpark.

(Nettavisen)

Vi er på vei mot en trav-og galopphelg der det formelig vrimler av jackpotomganger i . Llørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Lørdag kveld er det V65-jackpot i Harstad med 383 196 kr ekstra i sekserpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede torsdag kveld er det jackpotomganger både på Bergen travpark i V65 med 247 365 kr ekstra i sekserpotten og ikke minst er dobbel jackpot i V64 på Bollnäs med 1 595 253 SEK ekstra i sekserpotten. Torsdagen innledes med V4-lunsj i Østersund.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Bergen travpark som byr på hele ti løp i kveld. Favorittene dominerte i onsdagens V65-omgang på Forus og dermed er det jackpot på Travparken i kveld med 247 365 kr ekstra i sekserpotten. Det er hele ti løp på Bergen travpark i kveld og løpsdagen innledes med en V4-omgang der det er spillestopp kl 18.10. V65 har som vanlig spillestopp kl 18.55, mens V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 20.05. Spillemessig er det en flott V65-omgang som venter, jeg lanserer min banker i V65-2.

Strålende sist - vinner nå?
Det handler om 1 Hjelle Revenue, i kveld med Dag-Sveinung Dalen som kusk. Hoppa holdt strålende til andreplass bak topphesten Calmass i et V75-løp på Bergen travpark i sin siste start og møter svært beskjeden motstand i kveld. V65-2 er en sportrapp der hestene får spor etter grunnlag. Hjelle Revenue har minst penger på konto i løpet og derfor spor en bak bilen. Jeg tror på seier og bruker 1 Hjelle Revenue som min V65-banker i kveld.

Gamlingen holder koken
Kun åtte hester til start i V65-1/V4-3 der evigunge 8 Conquestador B.R. pådrar seg et ganske klart favorittstempel. 11-åringen har kanskje ikke den samme hysteriske toppformen som han hadde tidligere i år og fra 20 meter tillegg. må han gjøre en del jobb i kveld. Uansett en motivert favoritt i V65-1/V4-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kvasnes utfordrer storfavoritten
Slik spillet ser ut i formiddagstimene torsdag, kommer Karin Hauge og 4 L.A.'s Magic Moment til å bli omgangens største V65-favoritt i V65-3 som er kveldens monteløp. Vallaken fikk seieren i gave i et travløp på Sørlandets travpark sist da Eye Of The Tiger galopperte over mål som overlegen vinner. Tre montestarter har gitt en seier, en andreplass og en disk. Har en veldig fin oppgave foran seg i kveld, men skal hente 20 meter på 2 Man Of Steel som gjør sin første montestart i regi Kristine Kvasnes. Har gjort to monteløp tidligere i karrieren med en tredjeplass som best. Kvasnes er opp på sin hest i kveld og Man Of Steel er et klart motbud til den store favoritten.

Motivert favoritt fra Steine
4 Langlands Spika og Bjørn Steine blir favorittspilt i V65-4/V5-1 og det synes jeg er en riktig favoritt. Var meget solid toer bak gode Milan i V75 på Forus forrige tirsdag og har vist flott form over lang tid. Men løpet er ellers åpent og jeg tyr til bred gardering på de større forslagene i både V65 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tar en ny seier
Flott spilleløp venter i V65-5/V5-2/DD-1 der jeg setter 11 Rive Ruska først på min rangering. Spikeld-hoppa fikk 125 000 kr i førstepremie da hun vant DNT's hoppeavdeling for 5-årige hester i 2019 og har slitt med å komme tilbake på det nivået siden. Men vist klar fremgang i det siste og tok en solid seier sist ettet en sterk avslutning. 11 Rive Ruska har gode sjanser til å vinne også i kveld.

Karrierebeste sist - vinner igjen?
Odd Storetvedt har ikke akkurat radet opp med seire de to siste årene. Kun fem seire ble det i fjor og hittil i år er det kun blitt fire seire. To av de seirene er kommet med Esau som Storetvedt har gjort en flott trenerjobb med. Vant i debuten for ham fjerde sist, men var ikke like bra i de to neste løpene. Sist torsdag var spensten tilbake og Esau imponerte stort med overlegen seier. Litt sjanseartet sjuendespor bak startbilen i kveld, men motstanden er litt av det samme. I en flott DD-omgang velger jeg å bankerspille 7 Esau i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.