Gå til sidens hovedinnhold

Det lukter penger i tirsdagens V4-lunsj i Rättvik

Favorittene stod i kø i mandagens V4-lunsj i Åmål, men tirsdagens V4-lunsj i Rättvik er alt annet enn lettløst.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En ny strålende trav-og galoppuke er vel i gang med en rekke jackpotomganger i vente. Kommende lørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Tirsdag er det det Supertirsdag på Bjerke med 1 mill ekstra i sjuerpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten og søndag er det også duket for gedigen V75-omgang fra Solvalla med blant annet UET-kvalifiseringer for fireåringer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder tirsdagen så har den sitt soleklare spillemessige og sportslige høydepunkt på V75-omgangen på Bjerke i kveld, der det altså er en million ekstra i sjuerpotten. Før den tid skal vi både gjennom V5-lunsj på Jarlsberg og V4-lunsj fra Rättvik.

I denne artikkelen skal det heretter handle om trsdagens V4-lunsj i Rättvik, der det som vanlig er spillestopp kl 12.20. Rolf Lerum har en velfortjent friuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Det ble favorittpreget i mandagens V4-lunsj i Åmål, men det vil overraske om tirsdagens V4-lunsj blir like favorittpreget. Snoken spiller bankerfritt med lås på tre hester i V4-1.

9 Gitte Silvåkra har vist solid form de siste månedene med blant annet tre andreplasser på de fem siste løpene. Bakspor trekker litt ned og derfor tar vi også med nestfavoritten 5 Ajlexes Elise og 6 Höwings Yoki på samtlige V4-forslag. Sistnevnte får opp Jorma Kontio som kusk i dag, det er et klart pluss.

Jakobsson hele veien
Jorma Kontio har også en stor favoritt i V4-2 i 4 B.W.T. Falcon, men feelingen er at denne blir overvurdert. 2 Herr Melin står flott til i andrespor bak bilen og er bra fra start. Trener Rikard Lindh har stor tro på sin hest og 2 Herr Melin må være et svært spennende objekt i V4-2.

Kapasitetshest som DD-banker
9 Green Mamba startet kun fire ganger i fjor, men vant blant annet ett V75-løp på Åby med 150 000 i førstepremie. Er sparsomt startet denne kapasitetshesten og galopperte seg bort når åpningen kom i årsdebuten på Romme sist. Er uten tvil den beste hesten i V4-4/DD-2. I en særdeles krevende DD-omgang blir 9 Green Mamba vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.