Gå til sidens hovedinnhold

Dobbel jackpot i V64 på Bollnäs

Hele 1 595 253 SEK finnes ekstra i sekserpotten i kveldens V64-omgang på Bollnäs.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi er på vei mot en trav-og galopphelg der det formelig vrimler av jackpotomganger i . Llørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Lørdag kveld er det V65-jackpot i Harstad med 383 196 kr ekstra i sekserpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede torsdag kveld er det jackpotomganger både på Bergen travpark i V65 med 247 365 kr ekstra i sekserpotten og ikke minst er dobbel jackpot i V64 på Bollnäs med 1 595 253 SEK ekstra i sekserpotten. Torsdagen innledes med V4-lunsj i Østersund.

I denne artikkelen skal det heretter handle om torsdagens store V64-jackpotomgang på Bollnäs der det altså er 1 595 253 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp er som vanlig kl 19.30. Rolf Lerum har en velfortjent friuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Snoken spiller med kun en banker i torsdagens V64-omgang den hesten kommer ut i V64-4.

Seks starter - seks seire
Det handler om ubeseirede 9 Per Viking som har startet seks ganger i sin karriere og vunnet alle seks. Virker dønn travsikker og selv om hesten har bakspor på sprint i kveld. tror vi ikke det betyr allverden. Motstanden skremmer ikke i det hele tatt og med gode jackpotpenger i ryggen, er det ikke så farlig med store favoritter som bankere. 9 Per Viking og Jorma Kontio blir vår V64-banker i Bollnäs torsdag kveld.

Ingen walkover for Haugstad
V64-5/DD-1 er et sprintløp for eliten og vinneren kan kvittere ut 75 000 SEK. Kenneth Haugstad er fast kusk på Daniel Reden-trente 6 Heavy Sound og blir ganske klare favoritter i løpet. Men det flere formsterke og startraske konkurrenter på innsiden, så dette blir ingen walkover. Vi velger uansatt å bankerspille 6 Heavy Sound i DD-spillet, da det er dårlig med alternativer i V64-6/DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Steinseth på nytt seierstokt
Bjørn Steinseth er ofte å se i Sverige med sine gode kaldblodshester og forrige lørdag kunne han feire enn fortjent triumf med Nårje i finalen av Dubbelcupen i V75 på Bollnäs og 200 000 SEK i førstepremie. I kveld har han med seg langt mindre meritterte 2 Sjøli Basse i V64-2. Den er blant seierskandidatene, men fireåringen må holde seg unna galoppen om det skal bli seier i kveld.