Gå til sidens hovedinnhold

Flott V65-omgang i Bergen

En ganske JEVN V65-omgang venter fra Bergen i kveld, og det er en omgang som fort gir bra betalt! Vi jakter V65-suksess med en banker som leder hele veien...

(Nettavisen)

Tipsene satt bra på Axevalla lørdagskveld, og undertegnedes store V65-bong til Kr.1 920 betalte ut solide Kr.11 831,-. Bordeaux Ale innfridde da som en banker av stål. I Harstad søndagskveld ble det FIRE FEMMERE på storbongen på Eksperten til Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750), og denne bongen betalte ut meget solide Kr.23 480 i den uløselige V65-omgangen.

Objektene har også satt bra, og på Forus i går ble følgende servert i V75-spillet:

V75-3 : 6 Ingprins (Vår banker mot den nest tyngste favoritten i omgangen, Valle Birken) – Er en helbror til elitehesten Ingbest, og det er nok en traver som Team Tjomsland tror litt på som 4-åring. Gikk helt OK i debuten sist, men det er snart to mnd siden, og ingen bør bli overrasket om den senker seg mye i kveld. Øystein Tjomsland har nok hatt siktet litt innstilt på dette løpet, og med en spennende gjestekusk i Åsbjørn Tengsareid så kan ikke vi gjøre annet enn å tro mye på denne.

V75-4 : 10 Milan (Vår alternative banker mot den tyngste favoritten i omgangen, Åse Silje) – Har et gaveløp foran seg i kveld, og med den minste flyt så blåser den normalt en gjeng som dette. Spurtet sterkt ute i banen sist, og på klokken stod det 27,6 s 300m med krefter igjen. Så gikk den klart bra etter en grov galopp i et forsøk til Hoppe Derby nest sist, og det løpet ble altså vunnet av Monster Merete… Fjerde sist fullførte den meget fint bak Monster Merete/Valle Borka, og den har gjort mye fine løp på slutten. Er nå betydelig billigere ute, den står i springsporet på tillegget, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne. Lar seg neppe stoppe i en feilfri utgave. SPILLES!

V75-6 : 11 Gompens Hønk (Ensom A-HEST, og var kun et 4-valg i spillet) – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er i en fantastisk form. Tapte mye på startgalopp nest sist, men gikk strålende i etterkant, og fikk to pluss i kanten av oss. Sist stod den 20m bak 5 Tysvær Mikkel/4 Karmøy Frøya, den tapte mye på galopp vel runden igjen, men kom nok en gang råsterkt tilbake. Viste da 24,5 den siste runden. Var i superform på samme tid i fjor, den blir ikke enkel å stå i mot om den bare skikker seg i kveld, og vi kan ikke gjøre annet enn å stormvarsle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark byr på en flott V65-omgang denne kvelden, og det er en omgang som kan gi bra betalt. Vi banker 1 C. Nu Gilbak i finalen, og tror hardt på tet og slutt for den. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 M.W. Easy To Love – Fungerte ikke som best i Sverige sist, og er blitt behandlet etter det løpet. Kan garantert en 16-tid fra eventuelt tet, Høitomt er en mester å kjøre på klokken, og denne skal absolutt passes i innledningsløpet. OBS!

V65-2 : 2 Ocean Drive – Her er det veldig jevnt blant de mest spilte, og det skiller lite. Favoritten smøg greit med til maks mot mye bedre hester enn dette sist, og den holder fin form. Svein Ove Wassberg vant med den nest sist, og får igjen sjansen i kveld. Spilles fra et fint spor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Langlands Gnisten – Er ikke i toppform, men på ren kapasitet er den best. Har nå fått tre løp i kroppen etter pause, og finner den bare litt form så skal den ha en bra sjanse i et løp som dette. SPILLES!

V65-4 : 9 M.L.’s Odin – Har slitt med magesår, og den har stått på medisiner. Rapporteres å trene bra, og den har fart til å skylle rundt en gjeng som dette. Fra springsporet er den sikret en god start, og dette ser riktig ut på forhånd. Må med på alt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Ness Tjo Fryd – Hadde et sterkt fjorår, men har altså floppet i år. Har slitt med pusten, og noe har vært feil med halsen. Man gjorde derfor et inngrep i halsen, nå trener den fint igjen, og er såpass god på sitt beste at den duger i et løp som dette. Slår til som en frekkis?

V65-6 : 1 C. Nu Gilbak – Har en perfekt oppgave foran seg i finalen, og vi er klart inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Har bare gjort gode innsatser på slutten, og sist fikk den aldri fritt frem mot betydelig tøffere motstand enn hva den støter på her. Nå blir det gratis tet, og da skal det en god hest til for å plukke den ned. Dette er kveldens beste banker.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.