Gå til sidens hovedinnhold

Frekk V65-banker på Øvrevoll

Det er store penger i luften i kveldens internasjonale V65-omgang på Øvrevoll og vi tyr til en frekk banker allerede i V65-1.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er en rikholdig meny vi har foran oss torsdag. Både Bergen travpark og Øvrevoll byr på norsk V65, og i Sverige er det V64 fra Ørebro. Torsdagen innledes med V4-lunsj på Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Øvrevoll og kveldens V65/V4-omgang. Det er som vanlig internasjonalt spill til Øvrevoll. Spillestopp i V65 er kl 18.15, mens V4-spillet som vanlig innledes i V65-3 og her er det spillestopp kl 19.06. Verd å minne om er også at det stor V75-omgang på Bro Park søndag med Stockholm Cup og jackpot med hele 3 496 547 SEK ekstra i premiepotten.

Vi prøver en frekk banker
V65-omgangen på Øvrevoll torsdag kveld er supervrien. Derfor gjør vi noe vi sjelden gjør. Vi spiller banker på en hest, som kommer ut i livets andre start i V65-1. 8 I Rest My Case debuterte for halvannen måned siden. Etter det har hoppa gjort det veldig bra i trening, og vi går all in.

- Hun er sterkt forbedret siden debuten. Om ingen andre har gått veldig mye frem, har jeg stor tro på seier, sier trener Annike Bye Hansen. Sweety, som er mor til I Rest My Case, var lynrask som unghest. Likner hun på sin mor tror vi på seier og 8 I Rest My Case blir vår V65-banker på Øvrevoll i kveld.

Hadde ikke løpene vært så vriene ellers, hadde vi nok ikke tatt sjansen på en så urutinert banker. Men de fire siste avdelingene er skikkelig krevende, og her er det bare å dekke opp så langt budsjettet rekker. Vi satser på duoen 4 My Birdie og 1 Purple Ace i V65-2, og på de flate bongene er vi også tynne i V65-5. Her går 10 Prince Field i et veldig enkelt lag, men bærer voldsomme 75 kilo. Han har dog vunnet før med høy vekt, 74 kilo på det meste, så det kan gå bra. De tre øvrige løpene er vidåpne, og det kommer nok en skrell eller to.

Dobbeltbanker i V4-3
I og med at vi er tynne i de to første V65-løpene, blir det ikke så mange markeringer i V4 i forhold til V65. Vi står på duoen 10 Prince Field og 3 Danish Of Course i V4-3 og spiller dobbeltbanker i det løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi tynner også litt på strekene i V65-6/V4-4/DD-2, hvor noen av toppvekterne ser ut til å ha fine tilbud. Men 1 Black Million må selvsagt også tidlig på bongen etter to raske sprintseire på sandbanen. Men det faktum at mange hester som omtrent utelukkende har løpt på gress, nå skal over på sandbanen, gjør det hele usikkert i de tre siste løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.