Gå til sidens hovedinnhold

Gedigen jackpotlunsj i Boden

Det er V65-lunsj i Boden og gedigne 917 639 SEK ligger ekstra i sekserpotten.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi er på vei inn i en trav-og galopphelg der det formelig vrimler av jackpotomganger. Lørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Lørdag kveld er det V65-jackpot i Harstad med 383 196 kr ekstra i sekserpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fredagen innledes altså med gedigen jackpot i V65-lunsjen fra Boden. Hele 917 639 SEK venter ekstra i sekserpotten. På Jarlsberg er det hele ti på menyen i kveld og merk at V65-spillet har spillestopp kl 18.45. Fra kl 20.30 er det såklart for det nye konseptet V64 Express med seks løp i løpet av seks minutter. I kveld er det Bergsåker og Jägersro som er arrangørbaner.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagens store jackpotlunsj i V65 i Boden der det altså er hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp er som vanlig kl 12.45. Rolf Lerum har en velfortjent friuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Snoken lanserer sin banker i V65-5.

Forss innfrir med den store favoritten
5 Mindyourvoice W.F. ligger an til å bli den største favoritten i fredagens store jackpotomgang i Boden. Fireårshoppa som trenes av Sandra Eriksson, får i dag dyktige Mika Forss opp som kusk. Fra femtespor bak bilen, er nok offensive Mika Forss på tidlig tetjakt i dag. Tok karrierens eneste seier i Boden fra samme startspor fjerde sist og var god da. Det ligger an til samme resept i dag. 5 Mindyourvoice W.F. blir vår V65-banker og bankerspilles også i DD og V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende objekt i V65-2
Det er sjelden vare at P21-lopp innlemmes i V65-spillet, men i V65-2 blir spillerne satt på en slik prøve. 9 Yakari står på 40 meter tillegg, men er vant til å møte mye tøffere motstand. Er også mye bedre enn raden og dyktige Krister Söderholm må ha en god vinnersjanse med 9 Yakari i V65-2.

Vidåpent i V65-6/V4-4
V65-omgangen avsluttes med et vidåpent hoppeløp. 6 Cover Princess blir ikke blant de mest betrodde, men har vunnet to løp i år og viste flott starthurtighet i seiersløpet 26. juli. Mauri Jaara kan sitte bak en overraskende vinner i V65-6/V4-4, der vi garderer bredt både i V65 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.