Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V4-omgang med godbiter i DD-spillet

Bollnäs byr på en spennende V4-omgang i lunsjen torsdag, og vi har naturligvis jobbet godt med løpene. Spesielt i DD-løpene finnes det en god del snadder...

(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bollnäs står for dagens V4-omgang til lunsj, og det er en flott omgang som venter. En god del snadder finnes, og spesielt i DD-løpene er vi inne på at det kan skrelle.

Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 6 Arverud Bonus – Galopperte seg bort sist, men har ellers gjort veldig fine løp over en lengre periode. Får opp Ulf Ohlsson igjen nå, og det er naturligvis et pluss. Møter dessuten på helt riktig motstand, og fra eventuelt tidlig tet skal sjansene være gode. Klar tipsener i et ellers småskummelt oppgjør.

V4-2 : 2 Didi Dam – Var meget god når den vant på en lav 12-tid nest sist, og leverer den noe tilsvarende direkte etter pause her, ja, da skal det en svært god hest til for å plukke den ned. Vi vil dog se den i et løp etter oppholdet før vi går ALL IN, men den skal naturligvis stå først på ranken med såpass perfekte betingelser som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 5 Gottjärry – Her kan det naturligvis bare være slik at 12 Alfred R.G. jogger rundt feltet om den oppfører seg. Er dog ikke stabil, og så heller ikke noe bra ut sist. Vi spekulerer! Ideen kom ut etter pause sist, og spurtet meget sterkt innvendig etter sene luker. Inntrykket var bra, og den varslet form etter pausen. Får bare kusken til styringen så er ikke denne ueffen, og den kan skrelle. OBS!

V4-4 : 9 Uret – Er feltes klart beste hest, og den gikk fullt godkjent i comebacket for sin nye trener sist. Er normalt en god del forbedret med den blåseren i kroppen, og det at den nå skal dreie seg om et vanlig travløp kontra monte er nok kun et pluss. Ingen går klar denne om den går opp mot det den kan, og den skal passes i et løp som dette. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.