Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V65-lunsj på Romme

Vi garderer storfavoritten i V65-1 i fredagens V65-lunsj på Romme og lanserer favoritten i V65-2 som vår V65-banker.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En ny strålende travhelg er i emning. Lørdag er det V75 med GULLJACKPOT på Momarken, og søndag er internasjonal V75 med Breeders Crown semifinaler på Solvalle med 20 mill i premiepotten. Søndag kveld er det internasjonal V65 med jackpot på Jarlsberg og 538 503 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, venter en innholdsrik fredag. Den byr blant annet på jackpot i kveldens V65-omgang på Biri med 263 274 kr ekstra i sekserpotten og fredag kveld er det igjen klart for V64 Xpress med seks løp på en time, tre løp på Bollnäs og tre løp på Kalmar. Fredagen innledes med en flott V65-lunsj på Romme.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagens V65-lunsj på Romme. Spillestopp er som vanlig kl 12.45. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Snoken lanserer sin banker i V6-2.

Eriksson innfrir med favoritten
Det handler om fireårshoppa 5 Global Blessing og Anders Eriksson. Hoppa var meget solid vinner nest sist på Solvalla, mens hun ble sittende bom fast sist, også det på Solvalla. Flott fjerdespor bak bilen i ettermiddag, og motstanden er ned et knepp fra de to siste løpene. 5 Global Blessing har en flott oppgave foran seg i dag og blir vår V65-banker.

Kontio kan brenne med favoritten i V65-1
Omgangens klart største favoritt dukker opp allerede i V65-1. 4 Indy Lane var kanonfin i seiersløpet sist og helt nede på 11-tallet. Får Kontio tet også i dag, blir han vrien å slå. Men det finnes noen riktig gode motbud, som er lite spilt. 1 Quercia er blant dem og både 5 Take The Credit og 9 Criterion er bra hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jakobsson har DD-bankeren
4 Global Bienvenue blir favorittspilt i V65-6/DD-2 sammen med sin trener og kusk Magnus Jakobsson. Vant tre ganger og tok tre andreplasser som treåring, men kom først ut i årsdebut for snaue tre uker siden. Ble toer i årsdebuten i Årjäng etter et snilt løp. Jakobsson varsler mer offensiv kjøring i dag og favoritten er motivert i V65-6. Vi bruker 4 Global Bienvenue som vår DD-banker på Romme i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.