Gå til sidens hovedinnhold

Herman Tvedt på seiersjakt i V4-lunsjen i Åmål

Herman Tvedt blir stor favoritt med egentrente Bjørnemyr Klara i mandagens V4-lunsj i Åmål. Vi dekker opp hesten og byr på en annen banker i V4-spillet.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En ny strålende trav-og galoppuke står forann oss med en rekke jackpotomganger i vente. Kommende lørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Tirsdag er det det Supertirsdag på Bjerke med 1 mill ekstra i sjuerpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten og søndag er det også duket for gedigen V75-omgang fra Solvalla med det svenske Kriteriet som det sportslige høydepunktet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede mandag kveld er det duket for DOBBEL JACKPOT når Halmstad byr på V64 med hele 2 419 096 SEK ekstra i sekserpotten. Klosterskogen byr på en herlig V65-omgang her hjemme. Mandagen innledes med V4-lunsj fra Åmål.

I denne artikkelen skal det heretter handle om mandagens V4-lunsj i Amål, der det som vanlig er spillestopp kl 12.20. Rolf Lerum har en velfortjent friuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Snoken lanserer banker allerede i V4-1.

Kun galopp imot?
Det handler om 5 Bolla Spritz som er ei fireårshoppe som allerede har vunnet fire løp. Har gjestet Åmål ved flere anledninger og vant på denne banen i oktober i fjor. Galopperte riktignok fra start sist, men er normalt ikke særlig usikker. Bra startspor i da og bra kusk i Stefan Persson. Det skal være topp sjanse for den store favoritten i V4-1 og 5 Bolla Spritz blir vår V4-banker.

Herman jakter tredje strake
Herman Tvedt er på plass i Åmål denne mandagen og han har med seg egentrente 1 Bjørnemyr Klara i V4-3/DD-1. Det har endelig løsnet for denne kapable hoppa som står med to strake seire. Tok sin første seier nest sist i Årjäng og fulgte opp med en flott seier på Sørlandets travpark sist. Møter litt bedre konkurrenter i dag, men står forlokkende til på strek. Det er nok fortsatt en viss galoppfare, så vi dekker opp i V4-spillet. Men i DD-spillet blir 1 Bjørnemyr Klara vår banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.