Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65 Klosterskogen i kveld

Det er ingen enkel V65-omgang som venter på Klosterskogen i kveld og vi tyr til en bankerfri løsning.

(Nettavisen)

En særdeles innholdsrik torsdag står for tur, der blant både Øvrevoll og Klosterskogen er i sving torsdag kveld. Torsdagen innledes med V4-lunsj i Boden og torsdag kveld er det Øvrevoll som er først ut med både V5 og V4. På Klosterskogen er internasjonal V65-omgang på menyen, mens Gävle er vertskap for den svenske V64-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Klosterskogen. Det nærmer seg vinter og således kan også Klosterskogen by på internasjonalt spill i kveld, og det bør gi en viss boost på omsetningen. Jeg finner god banker i kveld og velger å prøve meg en bankerfri løsning, med dobbeltbanker i V65-1.

Tengsareid eller Høitomt innleder?
I V65-1 synes jeg 7 Jane B.R. og 1 Hansen Halbak skiller seg klart ut. Sistnevnte blir stor favoritt, men jeg har litt mer feeling for 7 Jane B.R. Det er mest grunnet at hun normalt er kvikkere i vei og kan sitte tidlig i tet. Klart godkjent fjerde i et tøft V75-løp på Bjerke sist og vant helenkelt etter tet store deler av veien nest sist, på nettopp Klosterskogen. 1 Hansen Halbak er nok en tøffere hest, men risikerer å bli overflydd og da synes jeg det er fordel 7 Jane B.R. Jeg låser uansett V65-1 på disse to.

Bra klasse i V65-2
Kun åtte hester til start i V65-2, men flere formsterke hester på farten. Herman Tvedt blir favoritt med 1 Bjørnemyr Klara som står med tre strake seire, men støter på formsterke 3 Hassel Nora og kapable 8 Garli Viktor blant annet. Favoritten er motivert, men jeg spiller fire hester i V65-2.

En vinner feilfritt?
Det er ingen tvil om at 9 Åsa O.K. har en meget god vinnersjanse i V65-3 dersom hun traver feilfritt.Satt bom fast sist og vant lett nest sist. Men har blitt disket for galopp både tredje sist og femte sist, og er ustø på beina. Skal være favoritt i dette løpet, men en hest som 6 Rokne Bliss er neppe mye dårligere i feilfri utgave.

Tengsareid eller Høitomt også i V65-4/V5-1?
Åsbjørn Tengsareid og Eirik Høitomt kusker min favoritduo i V65-1 og også i V65-4/V5-1 sitter de opp bak min favorittduo. 1 Fairtrader (Høitomt) står lekkert til i førstespor bak bilen og selv om hesten skulle bli overflydd av 5 Star Act er ikke det kritisk på "siste indre-banen Klosterskogen). 6 Maybe Maven har radet opp med flotte løp på Klosterskogen de siste månedene og selv om han skuffet litt sist i et V75-løp på Bjerke, skal Brenne-hoppa duge i seierskampen i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ingolf vinner på direkten
Det er mye formløst på farten i V65-5/V5-2/DD-1, der pausehesten 7 Gjøndvin gjør et spennende comeback etter over et års fravær. Eier og kusk Ingolf Herbjørnrød varslet offensivt opplegg og han sitter også bak den klart beste hesten. Er hesten noenlunde tilbake på sitt beste, må det være bra vinnersjanse. 7 Gjøndvin blir min DD-banker på Klosterskogen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overspilt favoritt i V65-6?
Fireårshoppa 1 Only Be Kind To Me leverte noen strålende løp i treårssesongen, spesielt tidlig i sesongen. Men falt litt ut av stilen på høsten og har heller ikke i fireårssesongen, kommet tilbake på det nivået hun viste i innledningen av karrieren. Har ikke bydd seg skikkelig til i løp. Nydelige forutsetninger i kveld med førstespor bak bilen, så får vi som Dalen velger å sitte foran eller satse på ryggløp. Uansett er 1 Only Be Kind To Me en favoritt i fare i V65-6/V5-3.