Gå til sidens hovedinnhold

Jackpot i kveldens V65-omgang på Biri

263 274 kr venter ekstra i sekserpotten i kveldens spennende V65-omgang på Biri.

(Nettavisen)

En ny strålende travhelg er i emning. Lørdag er det V75 med GULLJACKPOT på Momarken, og søndag er internasjonal V75 med Breeders Crown semifinaler på Solvalle med 20 mill i premiepotten. Søndag kveld er det internasjonal V65 med jackpot på Jarlsberg og 538 503 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, venter en innholdsrik fredag. Den byr blant annet på jackpot i kveldens V65-omgang på Biri med 263 274 kr ekstra i sekserpotten og fredag kveld er det igjen klart for V64 Xpress med seks løp på en time, tre løp på Bollnäs og tre løp på Kalmar. Fredagen innledes med en flott V65-lunsj på Romme.

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Biri. Det ble favorittpreget på Forus onsdag kveld og ingen utbetaling for fem rette. Ergo er det jackpot på Biri i kveld og 263 274 kr ekstra i sekserpotten. Merk at spillestopp i V65 er kl 18.45. Det er ikke V5-spill på fredagene, kun V4 i tillegg til V65. Denne har spillestopp kl 19.25. V65-omgangen er ikke lettløst i kveld, og min opprinnelige banker 1 Teddy Gutten Støen i V65-2 er blitt strøket. Dermed blir 1 Ian B.R. i V65-6 nå min banker.

Østre har V65 og DD-bankeren
Et fint spilleløp avrunder kveldens V65-omgang på Biri, der 1 Ian B.R. og Ole Johan Østre blir min favoritt. Solid V75-vinner nest sist, mens han ga seg litt fra tet i et V75-løp sist. Førstesporet bak bilen på Biri er alltid litt sjanseartet, men jeg synes uansett at hesten har et fint løp på papiret. 1 Ian B.R. var min opprinnelige DD-banker, men blir nå også min V65-banker.

Dobbeltmillionæren strøket i V65-2
1 Teddy Gutten Støen ble strøket fredag ettermiddag og dermed blir plutselig formløse 5 Reime Kongen stor favoritt i V65-2. Kun fem hester står igjen i løpet nå, jeg tar med både 3 Torpa Nicklas og 6 Rappnor på samtlige V65-forslag.

Slitne elitehester møtes i V65-1
Seks hester stiller til start i V65-1 og jeg står på tre hester på samtlige V65-forslag. 4 High Glider har ikke imponert i sine to siste løp, men tok tre andreplasser før det. Møter veldig billig motstand i kveld og blir mitt klare førstevalg i V65-1.

Skrellpotensial i V65-3/V4-1
3 Rei Sola blir spillefavoritt i V65-3/V4-1 og det synes jeg er en grei favoritt. Ble spilt ned til sensasjonelt lave 1,2 i vinnerodds som storfavoritt i V65-løp på Jarlsberg nest sist, men ga seg litt fra tet da. Holdt koken fint fra dødens sist til tredje og har et greit løp på papiret i kveld. Jeg synes uansett løpet vrimler av outsidere og tar med sju hester på de større V65-forslagene.

Svak klasse på V65-4/V4-2
Det er langt mellom grunnlagsklatrerne i V65-4/V4-2, men skulle 3 Sanda Mariah gjøre om prestasjonen fra seiersløpet tredje sist, er det kanskje ikke snakk om saken. Lenset unna fra tet da og vant overbevisende. Men har vært under pari i sine to løp etter det. Uansett er 3 Sanda Mariah mitt klare førstevalg i V65-4/V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Så bøs ut sist - tilbake som en vinner i kveld?
Heller ikke V65-5/V4-3 ser spesielt lettløst ut på forhånd. 1 Horni Jerven imponerte i flere seiersløp på vårparten, men falt ut av form og galopperte seg deretter vekk i flere løp. Så klart forbedret ut igjen sist som fastlåst i et V5-løp på Biri og var fjerde da. Billig løp på papiret i kveld, feilfritt må det være flott vinnersjanse i V65-5/V4-3.

Østre har DD-bankeren
Et fint spilleløp avrunder kveldens V65-omgang på Biri, der 1 Ian B.R. og Ole Johan Østre blir min favoritt. Solid V75-vinner nest sist, mens han ga seg litt fra tet i et V75-løp sist. Førstesporet bak bilen på Biri er alltid litt sjanseartet, men jeg synes uansett at hesten har et fint løp på papiret. 1 Ian B.R. blir min DD-banker på Biri i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.